mandag den 24. juli 2006

Medierne solgt til VKO

Det er altså på den ene side ved at være patetisk at høre journalister pive over statsministeren og hans regerings gentagne succeser med at løbe rundt med offentligheden med vel iscenesat spin osv., som nu senest med ECRI rapporten.
På den anden side skyldes dette hovedsageligt, at langt den overvejende del af pressen og TV og dermed journalisterne holdningsmæssigt er så inficeret med regeringens tankegang, at de simplethen ikke har evner og slet ikke vilje til at føre og fastholde en reel kritisk journalistisk linje overfor regeringen. Det ender derfor oftest, dvs. ved bare nogenlunde rimeligt udført og tilrettelagt spin fra regering og embedsværk side, med rent mikrofonholderi fra pressen så sagen lider en hurtig offentlig død.
Og yderligere for tilsyneladende ligesom at dække over dette, skal vi også høre på en lang snak om hvor fantastisk dygtig denne regering er til at løbe om hjørner med offentligheden.
Sandheden er, at regeringen og statsministeren brillierer på en særdeles billig baggrund.
Man behøver blot at sammenligne med det Socialdemokratisk regeringer og statsministre er blevet udsat for fra presse og TV gennem det sidste halve århundrede for at at se, at hovedgrunden til regeringens succes på området for vilførelse af befolkningen skyldes, at den altovervejende del af presse og TV holdningsmæssiget er ”købt og betalt” af selvsamme regering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.