tirsdag den 26. august 2008

Den finanskapitalistiske krise

A pro pos Lykkebergs “Kampen om sandhederne”.
Når nu den nuværende finanskapitalistiske krise buldrer videre vil den reelle sandhedens time tone så sagte frem. Den der river tæppet væk under hele det nyliberalistiske parnas nationalt og internationalt, fra fantasten Milton Friman til Cepos ignoranterne og hele slænget af systemskifte eftersnakkere i samtlige medier herhjemme samt de utallige politisk historiske følgesvende med den amerikanske præsident Bush og den hjemlige minimal statsminister i spidsen. Her kan man virkelig tale om et storhed og fald, som vi kun lige har set begyndelsen af.
Den egentlige sandhedens sejrherrer vil så vise sig at være den modmagt af socialdemokrater, socialister, kulturradikale m.fl., der trods alt har holdt idiotien og idioterne stangen, og som gudskelov netop ikke har tabt definitivt, som Lykkeberg og CO. postulerer. Lykkeberg & Co. kan tværtimod takke deres Gud og Skaber for, at det ikke er tilfældet. Havde de tabt ,ville vi alle være fortabt.
I denne situation er det derimod vigtigt at fastholde, det egentlige vanvid i det liberalistiske spøgelses genkomst fra historiens mødding fra slut 80érne og til i dag, igangsat som pilotprojekt i den Chilenske diktaturstat efter militærkuppet i 1973 anført af CIA og dermed omdannet til forsøgsmark for Milton Frimans & Co’s fallerede liberalistiske teorier.
Disse teorier, der i historisk praksis viste deres totale fallit med 1929 krakket og 30’ernes totale økonomiske sammenbrud for denne liberalistiske samfundsmodel og som hovedansvarlig for udbruddet af 2.verdenskrigs ragnarok, og som retfærdigvis efter krigen blev betragtet som en paria af alle tænkende mennesker, økonomer som lægfolk.
Den genkomst af økonomiens ”Holocaust” benægtere fra historiens mødding, der skete fra 80’erne svarer fuldstændig og aldeles til en tænkt genkomst af den Sovjetiske planøkonomis teoretiske og praktiske fallitbo fra samme mødding i dag eller engang i fremtiden.
Det egentlige vanvid er derfor, at hele slænget af journalistiske ”mikrofonholdere” i samtlige dagblade, TV og Radio i årevis har båret disse fantaster på skjolde ind i alle medier i uendelige rækker, i stedet for at foreholde dem og behandle dem, som det de er, økonomiens ”Holocaust” benægtere.
A pro pos Lykkeberg, gad vide hvad en kombination af et egentligt økonomisk sammenbrud og det nuværende højre reaktionære muslimhadske åndelige og kulturelle klima kunne føre til ? Nå det ved vi da heldigvis ikke noget om, for vi har slet ingen historiske erfaringer med, hvad folket anført af det til enhver tid eksisterende småborgerskab mv., så kan finde på. For dette højre reaktionære småborgerskab er jo bare et begreb frit opfundet af kultureliten til at nedgøre folket med, og det har heldigvis ingen rod i virkelighedens folkehav før og nu, herhjemme eller internationalt – Italien for eks., vel ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.