torsdag den 22. januar 2009

Kolonistaten Israel!

Ved du hvad Thue Kjærhus, jeg er så fucking træt af at høre dig og andre lobbyister for kolonistaten Israel bruge Jeres antisemitiske ævl som murbrækker først og sidst for zionismens forskruede projekt om at genskabe en 2000år gammel historisk situation i "Et land uden folk til et folk uden land".
At der må komme en katastrofe ud af et sådant kolonialistisk og nationalistisk projekt i det 20-21.årh. er indlysende for enhver, der ikke mentalt forstyrret af kolonialistisk og/eller racemæssig overmenneske tankegang eller fuldstændig forblændet af Vestens behov for kontrol med verdens oliereserver.
Når så anklager for antisemitisme og det nazistiske Holocaust, som i øvrigt er komplet uforståeligt uden forhistorien om Vestens kolonialistiske adfærd, folkedrab og racistiske overmenneske tankegang, som zionismen såmænd selv er et historisk produkt af, bruges som rambuk for dette i sig selv forskruede stadig igangværende kolonialistiske projekt, når jødernes elendighed og udryddelse i Europa igen og igen bruges som rambuk for fortsat fordrivelse og terror mod et helt andet (semitisk) folk, når den vestlige verden – og du - uanset de facto adfærd på forhånd vedtager, at man aldrig, aldrig, uanset hvad zionisterne så foretager sig, må drage sammenligninger, paralleller – hvilket ikke er det samme som identitet – mellem israelsk politik og nazi politik,
Ja så forstår jeg og kan helt sætte mig ind i, at den totale desperation kan gribe palæstinenserne og få dem til at parkere følelser og forstand hos religiøse fantaster, bare de i det mindste stadig yder modstand mod vestens og Israels perverse projekt, adfærd og tankegang. (se i den forbindelse endnu en af Lasse Ellegaards fremragende beskrivelser fra Gaza på forrige side i dagens avis).
Det er da satans også -ikke Thue-, at de forbandede arabere ikke bare, som de sorte slaver, indianerne i Amerika, og de andre folkeslag vores vestlige forfædre har deltaget i udryddelse og fordrivelse af, kan indse, at de skal give fortabt og erkende, at de kun er lavere stående folkeslag, som ikke har krav på samme rettigheder som ”den hvide mand”.
At jøderne har accepteret, er drevet og ”lokket” med ind i dette ”den hvide mands” projekt, ja det er endnu et udtryk for det jødiske folks tilsyneladende evige forbandelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.