onsdag den 23. september 2009

Debatniveauet!

Godt gået Vesselbo og bare overhør alle dem, der nu kloger sig på, at du skulle have sagt stop for længst osv. Her gælder regelen bedre sent end aldrig!
Substanser er, at du forsøger at få stoppet et debatniveau, der, anført af DF, men desværre alt for ofte fulgt op af andre partier, ingen nævnt ingen glemt, har udviklet den offentlige debat til noget, der mere og mere ligner en permanent åbentstående "Bodega", hvor en forsamling m/k'er lige ordner verdenssituationen over en 4-5 bajere.
For en ordens skyld, der er intet galt med Bodegaer, hvor vi alle uforpligtende kan "kloge os" mv., men der er derimod noget galt når denne uforpligtende snak over et krus øl overføres mere eller mindre direkte til den offentlige debat og overtager denne, som tilfældet i stigende grad har været de senere år.
Som Vesselbo skriver: "Råbene på hårdere straffe, strammere lovgivning, om øget regulering og om flere forbud fortsætter. Det er alene (for DF) et spørgsmål om hele tiden at overskride de retoriske grænser med de forslag, der bliver stillet. Det er et spørgsmål om hele tiden at gå længere ud til kanten end alle andre. "
Ja få stoppet det med nogle fede streger i sandet a la Vesselbo og få returneret DF's debatniveau i det offentlige rum til "Bodegaer" og lignende, hvor det hører hjemme, som et frirum for lige at "ordne verdenssituationen", og i øvrigt ofte med bevidstheden om, at disse storslåede firkantede snuptags løsninger som oftest er omvendt proportionale med deres evne til at løse noget som helst i virkelighedens komplekse verden!
Denne bevidsthed syntes en stor del af politikerne - men nu ikke Vesselbo - derimod helt at have skrottet i deres iver for at virke folkelige og antielitære ved genbrug af den laveste fællesnævners DF niveau!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.