fredag den 13. maj 2011

Tilbagetrækningsreform R - DF og SF

13-05-11
Anne Baastrup
Blev spurgt af en journalist om valgrygterne og min holdning til de radikale. Mit svar var og er, at de radikale vil gennemføre deres politik. Fair nok. Men at Dansk Folkeparti bryder deres løfter, det overrasker mig. Og dog, de har jo reelt kørt borgerlig politik, med nedskæring af dagpengeretten, besparelser på ungdomsuddannelserne og den kommunale velfærd. Så ret beset er det vel deres politik.

Pernille Frahm
Så var kroner og ører alligevel vigtigere end værdikampen for de radikale. Foreløbigt belønner vælgerne dem, men det tegner stadig til et regeringsskifte. Hvad mon deres planer er efter et valg?

Villy Søvndal
Tjek lige hvad DF skriver på partiets egen hjemmeside. Desværre piller een af Pias spindoktorer det nok snart af. Hun er nemlig i fuld gang med at afskaffe efterlønnen som vi kender den og forringe folkepensionen for 400.000 danskere. SF har brug for alle gode kræfter i kampen for at bevare efterlønnen og undgå forringelser af folkepensionen.

Jørgen Garp
Korrekt og det skal DF selvfølgelig holdes fast på. Men der er jo lige et mindst lige så alvorligt problem at forholde sig til!
Mig bekendt var det SF (Villy) der startede med samlingen af oppositionen i form af S-RV-SF ud fra devisen: "Der er mere der samler end splitter os" og det bør udnyttes. Spørgsmålet er nu, hvad er det lige der på væsentlige politikområder samler de 3 partier? En fælles udlændinge- og skatte-politik er for længst ophørt med at eksistere og nu ligger en fælles økonomisk politik også i ruiner! Har SF overvejet det indlysende spørgsmål, om der fra start overhovedet var samling mellem RV og S-SF på de afgørende politikområder? Eller sagt på en anden måde, har SF ikke en plan B ud fra den indlysende kendsgerning fra dag et, at de radikale til enhver tid ved først givne lejlighed ville snigløbe et S-SF samarbejde?
Den dominerende linje i SF p.t. lider tilsyneladende af den ustyrlige vildfarelse - som man i øvrigt ofte ser i ægteskaber, hvor parterne tror, at forudsætningen for det gode ægteskab er, at man lige får lavet partneren om - at man bare lige skal have ændret RV's grundstruktur, så går det nok! Hvor det indlysende er, at kun en tåbe frygter ikke RV's grundlæggende borgerlige struktur, strategi og politik!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.