onsdag den 31. august 2011

Hvorfor stemme på SF?

http://blog.politiken.dk/sovndal/2011/08/31/hvorfor-skal-man-stemme-pa-sf/
SKREVET AF VILLY SØVNDAL 31. AUG 22:45
Hvorfor skal man stemme på SF?

KOMMENTARER
AF JØRGEN GARP 23:49 31. AUG :
Hvis konklusionen i SF nu er, at der må også her, mellem ingen sprækker at angive og udstille uenigheder én masse findes et kompromis, så OK. For tavsheden går simpelthen ikke, og det er ikke noget argument, at journalisterne så bare vil bore i uenighederne, som de nu borer i tavsheden. Ja men de udfører bare deres arbejde, så det "klynkeargument" duer simpelthen ikke - og vælgerne køber det slet ikke, som det fremgår af de seneste målinger!! Hele projektet kan ryge på gulvet af denne tavsheds logik, og det var vel ikke meningen?

AF JØRGEN GARP 11:37 1. SEP
I dagens avis gentager Villy Søvndal, forskellen på S og SF og siger, at SF vil trække den kommende regering til venstre. Så angiver SF formanden også prisen for dette projekt, herunder at regler for familie sammenføringer mv. ikke kan ændres i første regeringsperiode. OK det vidste de fleste. Men så siger Villy - ham jeg ikke tror på hjælpe mig - at frem til 2020 ændrer vi ikke på boligskatterne! Frem til 2020, der er noget jeg har misset her, jamen det er jo bindegalt og helt uansvarligt, at frede det område der har skabt den største ulighed i dette land de sidste 10år og tidligere med for den sags skyld. Og et område, der, sammen med og som en del af den uregulerede finanssektor, har tæt på ene ansvaret for den nationale og globale finanskrise!
Jamen Søvndal, det er jo absurd det her, at ville trække regeringen til venstre og fremme ligheden samtidig med, at man afskriver sig et af de mest fremtidssikrede økonomiske redskaber for genopretning af lighed og økonomien med for den sags skyld resten af dette tiår! Er det så overladt til den sølle millionær skat, at genoprette ligheden eller hur?
Så er både Enhedslisten og Radikale mere ansvarlige, så enkelt er det Villy Søvndal og SF!
Hold da helt op hvor det mere ligner en opportunistisk, eller - kynisk(!)- chance sejlads end et holdbart kompromis søgende projekt for SF. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.