fredag den 30. september 2011

Op og ned i Sass sagen?

Det er som bekendt ikke PET, men den kommende statsminister Helle Thorning-Schmidt der afgør, hvilke personer der kan blive ministre i kongeriget. Og godt det samme, det er jo ikke en politistat eller lignende det her.
Det får lederen i Information d.d. til helt korrekt at konkludere:
”Lader Helle Thorning-Schmidt sin politiske bedsteven falde på ét enkelt cafémøde med en rocker, drager hun sin egen karakter og dømmekraft alvorligt i tvivl. For landets bedste må vi håbe, at den kommende statsminister ved noget, vi andre ikke ved. Hvilket da også er mest sandsynligt.”
Det får så Søren Espersen DF til at fastslå i TV2 News d.d.: "Hvis det eneste han har gjort er at drikke en kop kaffe med en rocker i Køge, så vil der være 179 medlemmer af Folketinget, der aldrig vil kunne blive minister.… Jeg vil opfordre hende (Helle Thorning) til at gøre ham til minister, for hvis det eneste han har gjort er at tale med en rocker om hans faderskabssag, har han (Henrik Sass, red.) ikke gjort noget forkert. Dvs. hun kender sandheden, og hun holder den for sig selv, og det vil vi spørge hende om første gang hun står på Folketingets talerstol under ministeransvarsloven. Så må vi se, om hun også fortsætter med at lyve på Folketingets talerstol," siger Søren Espersen til TV 2 NEWS.”
Søren E. har det åbenbart selv lidt svært med at skelne løgn fra sandt, for ifølge TV2 sagde Helle Thorning i går om Sass sagen: "Jeg kan ikke, og jeg vil ikke gå yderligere ind i denne her sag. Det er Henrik Sass, der har taget en beslutning på baggrund af de oplysninger, han har fået, og det tager jeg selvfølgelig til efterretning. Jeg er rigtig ked af det".
TV2 konstaterer derfor tørt: ”Dermed sagde Helle Thorning-Schmidt ikke, at mødet med rockeren var årsagen, som Søren Espersen påstår.”
Konklusionen må vel derfor – forhåbentlig for Helle Thorning – være, at Sass Larsen ikke har holdt sig det gamle amerikanske retsbegreb efterretteligt, ”to tell the truth, the whole truth and nothing but the truth, so help me God”, og at Helle Thorning selvfølgelig ved hvad dette mere er, men holder det for sig selv, og overlader det til Sass Larsen selv eventuelt at udfylde manglerne i forklaringen!

Politikens Netavis d.d.: "Hun(Helle Thorning) har ikke personligt sagt, at mødet med Bandidos rockeren Torben Ohlsen Jensen var det eneste, som udløste sagen. Men hun har afvist at uddybe indholdet i sagen med ordene:
»Jeg tror ikke, den her sag er så enkel. Jeg kan ikke gå yderligere ind i den her sag. Jeg vil ikke gå yderligere ind i den her sag«
Det forhindrer imidlertid ikke Søren Pind i på sin Facebook, at beskylde Helle Thorning for at lyve på følgende politisk set gnomagtige måde:» Det afgørende er jo ikke, om hun lyver. Det må man lægge til grund hun gør. ...Jeg synes ikke, det er i orden at tale usandt. Og jeg synes måske også, vi her kommer ind på et generelt karaktertræk, der i de senere år ikke har vist sig klædeligt hos hende. Imidlertid har vælgerne talt, og det skal og må respekteres. Svær sag, denne. Hvad synes I«, lyder spørgsmålet til Facebook-vennerne."
Ja han er nu sød, når han helt uskyldigt ("svær sag"!) forsøger et karaktermord, vores heldigvis snart forhenværende minister, for hvem intet er for usselt og småligt udformet i den velkendte klamme Karl Smart stil!
Problemet er det hænger ved den slags svineri. Fremover vil Pinden & co. henvise til Thornings løgn i forbindelse med Sass' afgang, ligesom Pinden nu henviser til, dvs. lader som om og insinuere, at hun har løjet før om sin skattesag mm. Derfor er det her en rigtig stinker!

Nå så blev Søren Espersen grillstegt til det sortbrankede på TV2 nyhederne. Men han er da i det mindste "kvinde" nok til at stille op og prøve at forsvare sin egen løgn. Det er værre med ham Pind. Han gemmer sig atter engang med sine stinkere på Facebook, formodentlig igen med henvisning til at Facebook ikke er offentlig men et privat fora. Ynkelig "tøsedreng"!

Nu vil Espersen og co. - ham jeg ikke tror på hjælpe mig - have Helle Thorning til at oplyse, hvad der står i PET papirerne om Sass Larsen. Det vil sige offentlig videre formidle fortrolige dokumenter i en personsag! Hallo har de fuldstændig mistet jordforbindelsen eller er de så "snedige", at håbe på hun hopper på limpinden, så de bagefter kan beskylde hende for brudt tavshedsløfte, lovbrud eller lignende!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.