torsdag den 29. september 2011

DKP bekendelser - gab!

POLITIKEN:
DEBAT 29. OKT. 2011 KL. 16.00
Lektor: Pas nu på med jeres flirt med marxismen
AF JØRGEN GRIMSTRUP


AF JØRGEN GARP ,: HILLERØD 2040 29. OKT
Det er da lige godt s....., at man skal blive ved med at høre på de her belærende bekendelses skrifter fra folk der foregiver, at det skulle være nyt for nogen, at Sovjet mv. heller ikke var demokratisk i 70'erne. Nej Grimstrup, det var vi adskillige, der så udmærket var klar over - ikke nu - men i 70'erne, derfor valgte vi ikke DKP og måtte så hører på kaskader af anklager for småborgerlighed mv.!
Det er ikke marxismen som sådan, man skal være på vagt overfor Grimstrup, men forskruede varianter som den stalinistiske marxisme-leninisme katekismus, som du faldt for, der er så fladpandet, at kun ja undskyld "tåber" kan tage det alvorligt!
Grimstrup du skal ikke belære de unge i dag, den mulighed forskertsede du i 70'erne, da du og andre overhørte alle de advarsler I fik - også fra socialister - mod diktaturerne i Øst.
Advarsler må du overlade til andre, hvis de skal gives, og så vende blikket indad og komme overens med egne fejl i stedet, som vi alle i øvrigt må!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.