torsdag den 8. september 2011

VKO politik!

TV avisen 08-09-11 kl. 18:30:
Indslag om dårligt vedligeholdte skoler, med Herningsholm skolen i Herning som eksempel, med billeder af en ødelagt dør og andet inventar. Men der er ingen penge til renovering. Ledelsen på skolen ønsker således flere penge til renovering. Arbejdstilsynet har således flere gange påtalt et dårligt indeklima på skolen. S og SF vil derfor bruge flere penge til offentlige investeringer ved at fremrykke for 10 mia.kr investeringer i det offentlige.
Dette afvises af regeringen ved økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen, der mener, vi kan ende som Grækenland og Portugal, hvis krisen løses efter S-SF modellen.
Og Finansminister Claus Hjorth Frederiksen oplyser:
”Det er jo privatforbruget, der for Danmarks vedkommende er det helt store afgørende problem, det er jo forbrugerne, der skal bruge nogle flere penge, det er ikke det offentlige forbrug. Det der skal til er, at forbrugerne tør begynde at købe huse igen, begynder at skifte køkkener ud, købe nye fjernsyn osv. Det er jo det, der kan bringe den økonomiske aktivitet tilbage på sporet og ikke det offentlige forbrug. Så det er helt afgørende, at det er der vi sætter ind. Tillid hos forbrugerne så de tør at disponere både på kort sigt og på langt sigt.”
Fantastisk og sjælden afsløring af, at vi, især den højere middelklassen, ifølge VKO skal bruge flere penge på helt overflødigt og klimaødelæggende privatforbrug i stedet for ordentlige skoler og uddannelse til vores børn mm!
Jamen så er der da noget at vælge imellem!
(2012: Øh..det var der så ikke alligevel!)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.