torsdag den 6. oktober 2011

FT Åbningsdebat

Og så følger Mogens Jensen fint op, Løkke er ynkelig i sit spin om boligpakken. Fint at de støtter op sosserne! Og så kommer Jesper Petersen også med et nyt citat fra 03/10-11, der viser, at Venstre ikke vil være med til boligpakken, hvis der er stigning i skatter mv. Hold kæft hvor er Venstre en ynkelig forestilling i denne sag!
Stærk opbakning bag Thorning fra S-SF "mændene". Det kan vi li'!!
Og så kommer Per Clausen på banen og fortsætter med opfølgning på sagen. Altså Løkke er helt færdig i den her spin sag. Godt gået og sådan skal det være, det lover sådan set godt, den her "hjælp" til chefen fra baglandet! Det kan "vi" lide!
01:30 Så kommer Jonas Dahl (SF) også på banen med endnu et citat, der igen, igen dokumenterer Venstres holdning til gennemførelse af boligpakken kombineret med stigning i skatter og afgifter - den er ja korrekt gættet negativ.
Ærgerlig at klokken er så mange, så kun pensionister som mig, har mulighed for at overvære dette streapateaseshow udført af Venstres formand og tidligere statsminister!!
Hold da kæft hvor er det ærgerligt, at klokken er så mange, ellers kunne alle nu levere tudekiks til V og K, der pludselig står og tvivler på, om den nye regering nu vil det brede samarbejde! Piv, piv! Nu sætter jeg Pink Floyd på anlægget, godnat!
02: 30 Det var Pink Floyd's nye remastered udgave af Meddle og A Momentary Lapse Of Reason afspillet på et anlæg i verdensklasse (Stemfoorth/Audiovector) - skaffet af sønnerne - fantastisk musik og lyd!
Og ja så lykkedes det Enhl. ved Per Clausen og Johanne Schmidt-Nielsen at aftvinge statsministeren et løfte om, at fattigdomsydelserne bortfalder med finansloven for 2012! Sådan, hold da kæft, hvor er det rart med folk, der ikke lader sig kyse af karrierer og ministerbiler, men holder fast! Og vi siger tak herfra og så endelig Godnat!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.