fredag den 15. oktober 2010

Gå aldrig tilbage til en fuser

Information: Debat fra dagens avis, 15. oktober 2010 |
Jørgen Garp, Hillerød
Selv Søren Espersen og DF er så småt begyndt at indse, at strategien i Afghanistan ikke holder. I fase 1 ville man lægge hovedvægten på at nedkæmpe fjenden og dermed at skabe fred, for derefter at skabe tryghed og grundlag for genopbygning, social og økonomisk udvikling i fase 2. Efter ni års intensiv militær indsats og tusindvis af døde og lemlæstede er strategien brudt sammen, mens Taleban har styrket sin stilling i befolkningen og over for Nato!
Denne fuserstrategi - som SF aldrig har støttet i Afghanistansagen - syntes partiet nu ikke desto mindre at genbruge i sin ghettopolitik. Først skal der en øget politiindsats i områderne, for som Astrid Krag formulerede det, at skabe den nødvendige tryghed som basis for socialpolitiske og andre tiltag. Eller som det hedder i S og SF-oplægget »En fast hånd skal nedbringe utrygheden« i første fase!
Hallo, hvor naiv og kynisk har man lov at være i sin iver for at blive salonfæhig hos DF og bagland, som man jo ifølge Astrid Krag ikke må dæmonisere, bare fordi de dæmoniserer nogle religiøse minoriteter?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.