mandag den 17. oktober 2011

Informations tæskehold.

Information som en del af VKO’s tæskehold? 
I artiklen ”Taktikken:Thornings troværdighed skal have et lag tæsk”(13/10) deltager Information ved Nola Grace Gaardmand uforvarende eller direkte i VKO's løgnagtige tæskeholds aktiviteter. Det er ikke noget kønt syn!
"Indtil nu har Thorning blot forklaret, at hun gennem Sass Larsen blev orienteret om den manglende sikkerhedsgodkendelse .... Men i går var statsministeren under ministeransvar forpligtet til at fortælle sandheden,... " hedder det.
Nej det er IKKE hvad HTS blot har forklaret. Hun har derimod sagt og gentaget i folketingets spørgetid et utal af gange, uden at det tilsyneladende får journalisten på Information til at slå "lytlapperne" ud og høre efter, men i stedet blot gentager VKO udlægningen, som er blevet dokumenteret tilbagevist igen og igen:
"Det er ikke korrekt, at jeg under interviewet til TV 2 NEWS skulle have sagt, at min første orientering om at Henrik Sass Larsen ikke kunne godkendes af PET kom fra Henrik Sass Larsen selv. Det har jeg ikke sagt. Det jeg derimod gav udtryk for den pågældende dag, var, at Henrik Sass Larsen meddelte mig, at han ikke længere stod til rådighed som minister i den regering, som var i gang med at blive dannet på det tidspunkt," sagde statsministerne i Folketingssalen.
Og her er så linket til TV2 News, hvor også Information ved selvsyn kan høre ordret, hvad HTS sagde 29/09-2011 til TV2 News (se nederst):
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-44582921:thorning-frittet-om-detaljer-i-sasssag.html

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.