mandag den 8. januar 2007

Det er lige ved, at ørerne falder af!

Information: LÆSERBREVE 8. januar 2007
Man skal som bekendt høre meget før ørerne falder af, men at man nu på avisens lederplads skal ‘høre’, at Information (den 5. januar) udtaler sin uforbeholdne støtte til Dansk Folkeparti i striden med de konservative, er tæt på at tage prisen her i det nye år. Til lederskribentens tilsyneladende fortrydelse svækkes regeringen nemlig tydeligt af spliden mellem Dansk Folkeparti og de konservative - med de konservative som den skyldige part! Sådan er det jo, når for megen ‘på den ene side og på den anden side’ helt eroderer den politisk-moralske orienteringsevne. Signaturen bew kan åbenbart ikke se vigtigheden af, at få afdækket spliden og sprækkerne i regeringens grundsubstans af intellektuel indskrænkethed og følelsesmæssig afstumpethed. Stammoderen til dette er så tydeligt Dansk Folkepartis forsamling af åndelige underskudsforretninger anført af de to præstefætre, men partiet Venstres parring af tidligere tiders bondske småbrutalitet og nutidens handelshøjskole ‘Karl Smart’-holdninger danner et fint grundlag, som regeringens åndelige pendant.
At de konservative med Bendt Bendtsen i spidsen har tydeligt ubehag ved dette selskab uden at tage konsekvensen, kan og skal man selvfølgelig skose partiet og dets leder for. Men at bede dem stoppe hermed som Information gør og dermed lukke for afdækningen af regeringens åndelige armod og dets partimæssige ophav - det er dog tæt på ja, at få ørerne til at falde af!
Jørgen Garp
Hillerød

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.