søndag den 16. oktober 2011

R's sociale profil.

Ja selvfølgelig har R svækket regeringens sociale profil og er med til at øge uligheden.
R består i dag IKKE have hårdtarbejdende husmænd og skolelærere fra landet, med respekt for hårdt fysisk arbejde og nedslidning. Derfor er de også imod efterløn mm., de aner simpelthen ikke hvad hårdt fysisk arbejde er for en størrelse.
R har længe været et by fænomen for den højere middelklasses café latte segment af dybt borgerlige mennesker, der bare i egen moralistiske selvforståelse er bedre mennesker end almindelige ”dødelige” vælgere fra V og K.
At det nu efter valget kan komme som en overraskelse for SF (og S?), det er det virkelig foruroligende. Hvis man/Søvndal mv. ikke har været klar over det, da man startede projekt S-SF-R regering, ja så har man ikke gjort sit hjemmearbejde ordentligt, sådan er det bare!
Det skal dog tilføjes, at havde SF (og S!) ikke, udover fejlene i valgkampen, givet R så lang snor - ved fejlene sidste efterår omkring pointsystem og Holbergskolen samt især R’s sabotage af regeringssamarbejdet ved indgåelse af tilbagetrækningsaftalen i foråret, så havde R slet ikke opnået den valgsejr, som nu er den forudsigelige baggrund for deres utålelige adfærd her efter valget!
R skulle, her havde Sass Larsen ret, være holdt nede i naturlig størrelse og dermed indflydelse på de 4-6%, de lå til indtil efterår 2010, hvis et fornuftigt regeringssamarbejde skulle kunne fungere!

SF angriber De Radikale - Politik - BT.dkwww.bt.dk
SF angriber nu De Radikale, som partiet mener, har svækket den nye regerings sociale profil. - Politik

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.