lørdag den 1. oktober 2011

Sass sagen og personfnidder.

A pro pos personfnidder i dagens politik, mener Peter Mogensen i dagens Politiken: "Politikernes rolle er i stigende grad – i en tid med stadig færre faste normer, som vi kan tage pejling efter – at udgøre det moralske anker for, hvordan vi skal opføre os over for hinanden. Sass Larsens adfærd har gjort ham ubrugelig i denne sammenhæng og dermed til et problem for ikke alene S, men også for demokratiet som sådan."
AF JØRGEN GARP 11:33 1. OKT
Det virkeligt ødelæggende for demokratiet er ikke folk som Sass Larsen, men folk som Peter Mogensen.
At politikerne personligt gennem deres adfærd mv. skal udgøre det moralske anker for, hvordan vi skal opføre os overfor hinanden, i stedet for gennem deres politik, at vise hvad ordentlig adfærd er for en størrelse, det er direkte demokrati undergravende virksomhed. Det leder frem til at politikken bliver styret af den rendyrkede moralisme, som allerede tydeligt ses i dag, såvel i Løkkes bilagssag, Thornings skattesag og nu Sass Larsens rockersag.
Medens en statsminister der fører landet ud i en ulovlig krig på en løgnehistorie med ufattelige lidelser til følge, det kører stort set upåagtet igennem, og manden ender med "kors og bånd og stjerner på"!
At det forholder sig sådan skyldes bl.a. overfladiske kommentatorer som PM, der vel egentlig mener Sass er et problem, fordi han ikke tilhører og opfører sig som Vestager og Mogensens café latte segment af befolkningen!

Så fik vi sat det på plads selv for de politiske tranlamper:
Helle Thorning har tavshedspligt i Sass-sag
01. okt. 2011 11.45 Indland Opdat.: 01. okt. 2011 11.51
Selv om retsordfører Søren Espersen fra Dansk Folkeparti har lovet at jagte Helle Thorning-Schmidt (S) for et klart svar på, hvorfor Henrik Sass Larsen ikke bliver landets nye finansminister, så kan det ikke lade sig gøre.
Det siger tidligere operative chef hos Politiets Efterretningstjeneste Hans Jørgen Bonnichsen.
- Det her er nogle ting, der skal holdes strengt, strengt fortroligt. Det er Henrik Sass Larsen alene, der kan bestemme, hvor langt han vil eksponere sin egen personsag, siger Hans Jørgen Bonnichsen.
Det gælder både anstændighedsmæssigt, men også i almindelig omgang med klassificeret informationer. Det vil en krænkelse af tavshedspligten, siger han.

Og så faldt Espersen ned på jorden igen efter et døgns lufttur iflg. BT d.d.: "Men Helle Thorning-Schmidt behøver ikke gå i detaljer om Sass, for at slippe for at have Espersen på nakken.
- Jeg beder ikke om, at Helle Thorning-Schmidt blotlægger hele Henrik Sass' privatliv og bryder sin tavshedspligt. Men jeg vil have hende til at fortælle, at der er andre og vigtigere grunde til, at han ikke kan blive minister end en kop kaffe med en rocker, siger han."

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.