onsdag den 23. november 2011

En fjer til fem høns af Politiken!

22-11-2011
Politiken 21/11-11 ved John Hansen:
Hårdt presset af nye oplysninger i først Politiken, senere Morgenavisen Jyllands-Posten og Berlingske Tidende i weekenden, erkendte Ole Sohn på TV 2 i aften, at den udtalelse ikke var sand.
 »Jeg medgiver gerne, at udtalelsen fra dengang kan mistolkes, og det beklager jeg«, siger han nu
 I oktober 2010, da alliancen med Socialdemokraterne havde bragt SF tæt på ministerposter, ændrede Ole Sohn sin forklaring til det modsatte – han havde standset trafikken, så snart han opdagede den, sagde han til TV 2:
 »Da jeg fandt ud af, at vi modtog ordrer - eller penge i form af ordrer og andet - så sagde jeg: »Det her går ikke, det er simpelthen ikke værdigt« - og derfor satte jeg ind med at få lukket Terpo Tryk, Land og Folk og huset i Dronningens Tværgade«.

1) Sohn siger IKKE at hans udtalelse til TV2 ikke var sand eller forkert (som Politiken påstår), han siger, at den ”kan mistolkes”.
2) Sohn sagde ikke, at han havde standset trafikken, så snart han opdagede den (igen som Politiken påstår). Sohn sagde derimod, at han ”satte ind med at få lukket Terpo Tryk, Land og Folk og huset i Dronningens Tværgade.” (Enhver idiot burde kunne indse, at et så omfattende projekt IKKE kan gennemføres på hverken én dag eller måned, min bem.)
 Sohs brøde eller dumhed består i, at sige noget, der bare med risikoen 0,000001% kan mistolkes. Han burde vide hvordan de borgerlige journalister arbejder også på Politiken, selv om chefredaktør Kristian Madsen meget vel kan se splinten i sin næstes øje, men slet ikke kan skimte pælen i sit eget og i sin egen avis..
 Lad os lytte til den gode Kristian Madsen Politiken 07/11, hvor JP får en svada for useriøs journalistik mm:
”Men denne sidste runde af sagen er mest af alt et udtryk for, at JP som sædvanlig har flyttet deres ledersider ind på journalistikkens plads, og at Søren Pind har svært ved at acceptere, at danskerne, modsat Venstre, har tilgivet Sohn hans fortid.”
 Inden dette citat har KM da, som alle i den her sag, fortaget den sædvanlige helgardering, når de om Ole Sohn siger og gentager det så tit, at der vel må være noget om det, udfra røgen og branden:
”Og han har mest af alt sig selv at takke for, at sagen stadig lever, ved ikke at have talt rigtigt ud om tingene i tide.”
 Dette sidste udsagn gentager KM sammen med Kristiansen i dagens (22/11) Tirsdagsanalyse på TV2 News igen og igen, uden på nogen måde at indholdsbestemme dette helt intetsigende udsagn, der, hvis det ikke bliver defineret, er ren elastik i metermål som argument betragtet eller rettere ”et rigtigt sladder argument”.
Ingen på denne jord vil kunne leve op til dette krav, eller omvendt vil alle kunne blive beskyldt for ikke at have opfyldt kravet.
 Når der samtidig er tale om bevidst og vildledende tolkninger af udsagn fra Sohn meget tæt på det løgnagtige, jf. ovenstående dokumentation af direkte tendentiøse eller klart forvrængede tolkninger af mandens udsagn, som derefter fremadrettet behandles som den skinbarlige sandhed, ja så er den journalistiske troværdighed lig nul, og Politiken har (som JP) ”flyttet deres ledersider ind på journalistikkens plads.”
Kristian Madsen skulle prøve at genhøre dig selv (og Kristiansen) på TV2 News d.d., det er direkte pinligt!

Og Politiken fortsætter 23/11: "Ole Sohn har sagt, at han fra dag 1 stoppede "svineriet" med midler fra Sovjet... Igen og igen har Ole Sohn (SF) fortalt, hvordan han - straks han fik mulighed for det fra januar 1990 -gjorde op med overførslen af pengen fra Sovjet .... Og hvordan han fra "dag1" begyndte at lukke ned for brugen af russiske borgeres penge til udenlandske kommunistpartier" osv.osv, sådan bliver en fjer til fem høns!
Her gentager jeg blot:  Sohn sagde ikke, at han havde standset trafikken, så snart han opdagede den (igen som Politiken påstår). Sohn sagde derimod, at han ”satte ind med at få lukket Terpo Tryk, Land og Folk og huset i Dronningens Tværgade.” Og enhver idiot burde kunne indse, at et så omfattende projekt IKKE kan gennemføres på hverken én dag eller en måned!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.