tirsdag den 15. november 2011

CEPOS et tågehorn i verdensklasse!

Henrik Herløv Lund
VESTAGER SOM DRONNING I CEPOS´ KLUB "NYLIBERALISME".
KRAGE SØGER SOM BEKENDT MAGE.
http://www.cepos.dk/arrangementer/singlearrangement/artikel/aarets-vaekstkonference/

CEPOS: Årets vækstkonference
www.cepos.dk
Deltag i årets store vækstkonference og mød økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager samt en række af landets førende økonomer.

Jørgen Garp Det mest problematiske er, at de der CEPOS tågehorn får lov til i en uendelighed at føre sig frem som økonomiske eksperter i alle medier aviser, TV osv. trods det, at de er forudsigelige som dresserede chimpanser, der har lært at skrælle en banan eller som en båndspille der kører fast i samme rille! Martin Ågerup & Co's rille lyder sådan, ikke hver gang, men hver eneste gang: De genudsender i en uendelig båndsløjfe melodien fra deres liberalistiske forgængere fra 30’erne, som da alt var brudt sammen fortsatte med mantraet om stop for statslige indgreb, offentlige nedskæringer og fortsat uhæmmet frisætning af markedet, som løsning på krisen. Martin Ågerup 20/8-11: ”Det er politikerne, der ved at gribe ind og redde bankerne har opført sig på en måde, der er imod det frie markeds principper.” Hallo, ja da økonomiske ignoranter a la Ågerup fik det som de ønskede det, med Lehman Brothers krak til følge, var hele systemet ved at bryde sammen i en grad, så selv Bush's liberalistiske økonomer ikke turde løbe linen ud, men det gør en ignorant som Ågerup og Vestager, LA og Co. lytter og følger trop! Man tror det er løgn, men det er desværre den skinbarlige virkelighed!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.