tirsdag den 22. november 2011

Hvem har set Venstrefløjen?

LTM har jo sådan set helt ret, men hovedproblemet er altså ikke liste Ø alene, men at overliggeren for den her regering, set i forhold til den systemkrise der dagligt manifesterer sig, er sat så lavt, at selv en skildpadde kan hoppe over! Og at hoppet dernæst udløser tilbagevendende jubelscener blandt partifolkene fra S-R-SF og EL!
Man må da håbe, det er ren taktik fra disses side, for at få støttet en regering, der i den grad trænger til jubelagtig opbakning efter dens elendige start, og at det ikke er, fordi de selv tror på, at der er tale om noget, der blot antydningsvist er en succes i forhold til at få løst eller bare afbødet systemets krise.
Eller bare i det mindste at få stoppet regeringspartiet R's fortsatte støtte til det dominerende liberalistiske galehus og finanskapitalens hærgen world wide. Herunder senest R støtten til Venstres nye skattelettelses cirkus og CEPOS fortsatte hærgen i samtlige medier, herunder også og især Politiken!
Så LTM's artikel udtrykker derfor også, som god Politiken journalistik, at der her arbejdes efter devisen, når moral er godt så må dobbeltmoral være dobbelt så godt!
http://blog.politiken.dk/ltm/2011/11/21/efterlysning-hvem-har-set-venstrefl%C3%B8jen/comment-page-2/#comment-735

Efterlysning: Hvem har set venstrefløjen?blog.politiken.dk
Det nye SF, alias Enhedslisten, har vendt blikket indad og fejrer i disse dage partiets første studehandel. Mens tusindvis af...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.