fredag den 11. november 2011

Dagens øvrige "høst"!


Jørgen Garp
Kristian Madsen (Pol.07/11) har helt ret i flg.: "Men denne sidste runde af sagen (om Ole Sohn) er mest af alt et udtryk for, at JP som sædvanlig har flyttet deres ledersider ind på journalistikkens plads, og at Søren Pind har svært ved at acceptere, at danskerne, modsat Venstre, har tilgivet Sohn hans fortid."
Og på samme måde er det med DIIS og PET kommissionens rapporter, som DF og V undsagde fordi de ikke levede op til Deres indbildte fjendebilleder. Og derfor gav de i stedet Bent Jensen en stak gysser for, at han skulle komme frem til et resultat, der passede ind i deres egen forestillingsverden.
Så derfor vil Pinden & co. såmænd fortsætte ufortrødent mod Sohn, PET kommission mv. i deres forsøg på at leve op til Pindens forgænger, tidligere venstre statsminister Knud Christensen's (1945-47) herostratisk berømte udsagn: Hvis det er fakta, så benægter a' fakta!

Sohn bryder tavsheden: Det var mig, der åbnede arkiverne - Politiken.dk
politiken.dk
Efter kritik af lukkethed om DKP-arkiverne fremlægger Ole Sohn nu sit syn på sagen.


LTM har så evig ret: S-R-SF-regeringens nye livsstilsafgifter vil kun gøre det dyrere at være fattig og usund.Livsstilafgifterne får i praksis karakter af dummebøder til alle de borgere, der ikke lever i from overensstemmelse med opskrifterne i det nye nordiske køkken.
Kombinationen af frelst moralisme, der bygger på de sundes kostvaner, og vælgerfrygt, der blokerer for at hæve afgifterne, så de for alvor slår igennem, er ikke et fænomen, der begrænser sig til den nye regering.
Allerede Foghregeringen øgede prisen på tobak og sukker; dengang også uden at turde hæve prisen for middelklassens beskyttede livsstil, såsom ejerboliger, flyrejser og luksusforbrug.
Danmark Statistik offentliggjorde i går, at prisen på fedtholdige varer som »smør, spiseolie og margarine« stiger historisk meget lige nu, mens priserne på »møbler, boligudstyr og bøger « falder tilsvarende.

Regeringen uddeler dummebøder til underklassen - Politiken.dk
politiken.dk
S-R-SF-regeringens nye livsstilsafgifter vil kun gøre det dyrere at være fattig og usund.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.