fredag den 11. november 2011

Sass-sagen igen, igen og lid HTS skattesag!

Start læsning nederst!

Jørgen Garp
Selv om Anne Baastrup fra SF ikke mener det gør noget, at MF'ere aflyttes af PET, så ser de mere professionelt indstillede folk i og udenfor PET lidt anderledes på sagen:
"- I løbet af i går aftes og her til morgen stod det imidlertid klart, at dette ikke var tilfældet, og at oplysningerne om, at PET skulle have foretaget overvågning og aflytning rettet mod et medlem af Folketinget, blev omtalt uden forbehold. På den baggrund, og fordi oplysningerne i høj grad er belastende for Henrik Sass Larsen og for den sags skyld også for PET, har jeg ment, at det var nødvendigt at afkræfte oplysningerne, selv om det for PET har stor betydning, at vi ikke offentligt fortæller, hvem vi efterforsker og hvem vi ikke efterforsker imod, skriver Jakob Scharf i sin erklæring."

Nyt PET-svar udelukker ikke aflytning af Henrik Sass Larsen
www.b.dk
PET understreger i en ny udtalelse, at de aldrig har mistænkt Sass Larsen for noget strafbart. Men svaret udelukker ikke, at han har været aflyttet.

Jørgen Garp
Skal vi ikke lige sætte de her to holdninger overfor hinanden, det helt samfunds- og ukritisk systembevarende overfor den kritiske indfaldsvinkel til magtens systemer!
Og for at undgå forvirring hos endnu naive sjæle: Det er SF der indtager det første synspunkt!
JP: "SF er heller ikke principielt betænkelig ved, at PET har aflyttet de samtaler, som Henrik Sass Larsen har ført, siger partiets retsordfører, Anne Baastrup.- Det kan jo være, at overvågningen af Henrik Sass Larsen har været en slags bifangst i en anden efterforskning. Og det kan være, at en offentliggørelse vil ødelægge PET's efterforskning i den sag og afsløre deres metoder, siger Anne Baastrup.
Anne Baastrup siger, at der ikke nødvendigvis er principielle problemer i, at PET aflytter politikeres politiske samtaler, hvis det sker som del af en efterforskning af en politisag. - Hvis det er sådan, at en given offentliggørelse afslører PET's arbejde, så synes jeg ikke, at jeg som politiker skal stille krav til, at en del af en given sag skal offentliggøres, siger Anne Baastrup.”
JP: "Hvis PET virkelig havde været ude at overvåge et folketingsmedlem, ville der være grund til at spekulere over retssikkerheden og den skadevirkning, som den slags kan medvirke til," siger Hans Jørgen Bonnichesen til jp.dk.

Jørgen Garp 
Jamen ifølge SF er der såmænd ingen grund til uro Bonnichsen og derfor heller ikke nogen læk at finde!
"Så bare, bare, bare tag det roligt og giv dig god tid, så går det nok!"

Bonnichsen: PET-lækken bør findes
jp.dk
Ifølge den tidligere PET-chef tyder det på, at Sass Larsen røg med i en større efterforskning.

Nu ser det ud til at TV2 trækker i land angående PET aflytning af Sass-Larsen, men SF når da så lige igen at blamere sig! Nu ved Anne Baastrup, der- en eller anden hjælpe mig - ikke mener, der er noget særligt bekymrende eller forkert ved af PET render rundt og aflytter ikke blot folk i almindelighed men så sandelig også MF'ere! Det parti har sgu da helt mistet ikke blot den politiske orienteringsevne men vel også den juridiske, skal man tro PET folk selv, der jo ser ud til at tage sagen anderledes seriøst!

SF afviser Sass-krav om offentliggørelse
jp.dk
Det er helt op til regeringen at afgøre, om PET-rapport om Sass Larsen skal offentliggøres, siger SF.
Ja det går godt må man sige, når det kunne se ud til at Thornings skattesag er forsøgt manipuleret af øverste embedsmand i skatteministeriet, og det vil jo sige tidligere skatteminister Troels Lund Poulsen!
Man kan jo blive helt paranoid af det her og begynde at få mistanke om, at den tidligere justitsminister Lars Barfoed også har en finger med i spillet omkring Saas-Larsen sagen!?

Ministers højre hånd skrev afsnit i Thorning-sag - Politiken.dk
politiken.dk
Departementschef i Skatteministeriet prøvede at få Skat København til at bringe et særligt afsnit i skatte-afgørelse.

Det er jo meget, meget sjældent PET overhovedet kommenterer på overvågningssager eller lignende, så det beviser bare hvor usædvanlig sagen er!

PET afviser overvågning af Sass Larsen
www.b.dk
PET afviser TV 2s oplysninger om, at efterretningstjenesten har overvåget eller aflyttet Henrik Sass Larsen.
Ja gu er det alvorligt hvis MF'ere kan aflyttes på sådan et tyndt grundlag!
Men nu benægter PET da også, at de har foretaget sig noget sådant. Det bliver spændende at følge fortsættelsen på den hersens Sass-gate!

Tidl. PET-chef: Alvorligt at aflytte en politiker
www.dr.dk
Hans Jørgen Bonnichsen opfordrer Henrik Sass Larsen til om nødvendigt at tage aflytningssagen hele vejen til Højesteret.


Jørgen Garp 
Hvad f..... er det for nogle politistats metoder, at begynde at overvåge en MF, og dermed alle han snakker med, Helle Thorning osv., fordi manden har kontakt til en eller anden inferiør rocker via nogle sms. Jamen det er jo helt i hegnet det her, som selv tidligere PET folk kritiserer og angiver som en helt enestående fremgangsmetode i en sådan tilsyneladende helt banal sag!
Men det afspejler vel bare det folkelige overvågningshysteri, der har udviklet sig, hvor flertallet i deres neuroser gerne ser overvågningkameraer placeret over alt, fordi de I det her meget fredelige land har hørt en historie om, at de kan risikere at møde en bøhmand et eller andet sted!

Sass blev overvåget i to måneder
nyhederne.tv2.dk
TV 2 Nyhederne kan i aften afsløre, at Sass Larsen gennem to måneder selv blev overvåget af PET

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.