tirsdag den 15. november 2011

Også du EL!

Man kan ikke en eneste dag åbne en avis eller se TV eller høre radio, uden at der er et til flere eksempler på, at regeringspartier løber fra deres egen politik og valgløfter, se for eks. dagens høst i Informatrion s.2-3. Det er i sig selv pinligt, men nu begynder EL såmænd også her kun et par måneder efter valget, som Information helt korrekt gør opmærksom på. EL følger åbenbart i fodsporet på SF(Anne Baastrup) i denne pinlige sag. Skulle nogen have glemt det, så mener SF iflg JP: "SF er heller ikke principielt betænkelig ved, at PET har aflyttet de samtaler, som Henrik Sass Larsen har ført, siger partiets retsordfører". Vi andre gør lige sådan helt stilfærdigt opmærksom på, at nævnte navn lige skal tilføjes MF (medlem af det danske folketing!).
Der er intet at sige til at vælgerne flygter, det tjener faktisk vælgerbefolkningen til ære, at de ikke accepterer dette plattenslageri, det trods alt ikke Berlusconis Italien det her!


Liste øøøøøøøøø
www.information.dk
Enhedslisten har her taget parti for magten imod den borger, der måske er blevet overvåget uden grund, og de holder hånden over det system, som de er sat i verden til at vogte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.