torsdag den 18. december 2008

Vekselkursen på menneskeliv.

Nej briterne opførte sig ikke lige så forbryderisk overfor IRA's terror, som den jødisk-israelske koloni- og terror stat nu, som utallige gange før, udsætter den palæstinensiske befolkning for.
Hvad der imidlertid er helt i tråd med Britisk og Vestlig kolonihistorisk praksis gennem århundreder, er det Robert Fisk for Israelsk vedkommende kalder vekselkursen på værdien af menneskeliv: 296 dræbte palæstinensere for én dræbt israeler. Helt i tråd med Vestens historiske forbrydelser, rene  nedslagtninger og folkemord overfor indianske og sorte befolkninger i århundreder, har vi set vekselkurser, som langt overstiger den nuværende Israelske. I øvrigt var det i forhold hertil ren søndagsskole vekselkurs, det hjemlige nazistiske Schalburgkorps diskede op med under besættelsen, hvor hver dræbt nazi ”kun” skulle udveksles med 5 dræbte danskere, men det var jo også, ligesom med IRA, et internt hvidt regnskab, der skulle gøres op!
Når det har drejet sig om Vestlig nedslagtning af mennesker af andre racer og religioner – med Holocaust som et enestående perverst eksempel - så har vekselkursen været af helt andre proportioner, selv end den det israelske herrefolk demonstrerer overfor palæstinenserne.
Det nye er historisk set, at jøderne med den Israelske kolonistat, etableret af Vesten og Sovjetstaten gennem deres ”private” FN organisation efter 2.verdenskrig og forbrydelserne mod jøderne, nu er kommet med ind i det pæne forbryder selskab af århundreders Vestlig kolonialisme og imperialisme, bl.a. til sikring af olie og benzin til vores industri, huse og privatbiler med følgende destruktion af klodens klima !
Det har medført det paradoks, at der stadig gælder helt specielle regler for jøder. Førhen pogromer afsluttet med nazisternes Holocaust og nu med omvendt fortegn Vestlig positiv særbehandling i alle afskygninger for denne Vestens sidste koloni- og oliesikringsstat.
Jo, det går stadig fint her ved indgangen til 2009, og der er stadig intet nyt fra ”Vestfronten” !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.