fredag den 2. december 2011

Arbejderne flygter fra rød blok!

Den 2-4/10-11 gentog jeg nogle gamle betragtninger fra før valget i 2001 (fremført bl.a. i det hedengangne Aktuelt):
Det er selvfølgelig enormt glædeligt, at VKO er smidt på porten!
Nu gælder det imidlertid om fremadrettet IKKE at begå samme fejl som Nyrup og SR regeringen begik i 90'erne på det fordelings politiske område - og her kan man helt rimeligt være nervøs med RV's fremmarch!
Det ser ud til at S-SF med det nye regeringsgrundlag er klar til at gentage...de fatale fejltagelser (fra 90'erne) ved helt at give efter for R's blå økonomiske politik, nu tilsyneladende som ren farce (!) ved at kombinere dette med S løftebruds fadæsen fra 1998 blot i pluralis!.
Så alt i alt truer et regeringsskifte (i 2001 og igen senest i 2015!), medmindre det utrolige skulle ske, at det lykkes Socialdemokratiet, at vikle sig ud af det spind af modsætningsfyldt utroværdighed, som får vælgerne til at flygte i alle retninger . Og især i den borgerlige retning, fordi venstresiden er fanget af præcist de samme modsætninger og det samme lefleri for den, slet ikke antalsmæssigt, men i den mediestyrede offentlighed altdominerende middelklasse.
http://jp.dk/indland/indland_politik/article2626137.ece


Arbejderne flygter fra de røde partier
jp.dk
Ufaglærte og faglærte arbejdere er på vild flugt væk fra rød blok, viser ny måling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.