torsdag den 1. december 2011

Hvad kan gøres?

Følgende er skrevet til en SF'er 01/12-11 
1) Der findes INGEN snuptags løsning på S-SF’s aktuelle problemer:
Man kan jo ikke vende tilbage til tårnet og bede R gå over til VKO (VKI er der IKKE flertal med) og danne regering, hvis de insisterer på, at den økonomiske politik skal skrives af efter VKO minus 10-20%. Det skulle man have gjort, men det er som sagt for sent, så nu må det gælde om at få det bedste ud af de givne vilkår.
2) Stop Komiske Ali:
Men en ting der i hvert fald ikke duer er, at alle med statsministeren i spidsen begynder at lave kopier af Komiske Ali, hver gang de skal svare på, hvordan de selv syntes det går. Senest Thor Möger der i dagens Politiken prøver at bilde den undrende befolkning ind, at ”Vores parti har stor succes”.
3) Begrav medierne i konkrete tiltag store som små:
Hold dog op med det straks, sig til medierne, at I satser på det bliver bedre inden længe, og at I er i gang med … og så nævn konkrete sager, der er løst eller som vil blive løst snarest.
”Nu skal kommentatorerne bare læse på lovforslagene i stedet for at læse hinandens kommentarer!” – ja men det er dig/Jer der skal sørge for at de gør det – i stedet for at pive over dem – gå til dem med lovforslagene i stedet.
4) Mere kollektiv disciplin og aktion:
Så få samling på tropperne og sørg for, at give folk noget back-up i form af hjælp til dobbelt tjek af eks. Ôzlems fattigdoms eksempel. Den slags må simpelthen ikke ske OG det kan undgås, der findes INGEN undskyldning for noget så tåbeligt, og som er så nemt at tjekke – hvor f….. er Jeres økonomer henne?! Det vil sige det gælder altså om, at stå sammen og hjælpe hinanden konkret ellers går det helt galt – OG det kan gå meget værre end nu, vær hvis på det, bare se K!
5) Udvis politisk fleksibilitet:
Der må da også i politik gælde det samme som for os andre i arbejdslivet, at en vis omstillings parathed er nødvendig. Hvordan f….. kan stigning i de offentlige bus mm takster slippe igennem
(og så samtidig med ekstra bestyrelseshonorarer til DSB!)? Det er en Özlem med dobbelt skrue, hold da op, få da i en fart fundet de x antal 100mio. kr, det drejer sig om, eller spark DSB ledelsen ”i skridtet”, men hold taksterne i ro - og igen kom med noget konkret – bare en mindre forbedring!
6) SF solo udmeldinger:
IKKE nu, men når der er kommet mere ro på, så kom med SF udmeldinger – gerne fra menige MF’ere eller baglandet (landsledelse) -, der anviser, hvordan SF politik kan komme igennem indenfor rammen, eller på kanten af regeringsgrundlaget. Altså hvordan det skal/kan fortolkes fra en SF vinkel, og så skal de ligge på kanten og nogle gange gå over stregen, for at vise et selvstændigt parti, der ikke kun er regeringsparti. Andre partier har i tidligere regeringer udnyttet denne mulighed (eks. V under Schlüter). Bliv klassens frække dreng/pige og smid flinkeskolen ud.
Frem til bolden og held og lykke!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.