lørdag den 11. februar 2012

Trængsels fakta!

Der er åbenbart ingen ende på de tåbeligheder i ord og handlinger, der kan anvendes, når danskerne trues af angreb på deres symbiotiske forhold til deres biler. Et forhold der helt tilsidesætter og tilsyneladende langt overgår deres omsorg for, at deres børn og børnebørn nogensinde får et muligt liv efter deres egen bortgang og smadring af klodens klima.
Senest har endnu en Venstre klaphat gentaget sin bondske venstre statsminister Knud Kristensen (1945-47): "Hvis det æ fakta, så benægter a fakta". Han røg på røv og albuer ud af statsministeriet på Sydslesvig- sagen, men hans enfoldige benægtelse af fakta lever lystigt videre hos venstres "pæne" slipsedrenge, her i form af Martin Geertsen. Nutidens fakta benægtere i Venstre har derimod ikke engang det formildende over sig af solid bondekultur som en Knud Kristensen, men er bare småstupide og letbenede Karl Smart fyre fra handelshøjskolen!
Der er ingen trængsel i København

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.