fredag den 22. juni 2012

'Pudderdåsernes vagtparade'!

Lad os lige repetere hvem der igen, igen drager økonomisk fordel af denne skatte aftale, som gentagne gange under Fogh/Løkke!
Det er journalister, MF'ere, ministrer samt advokater, finansfolk, andre akademikere, konsulenter mm., der samtidig forpester livet for hårdtarbejdende folks dagligdag med "management by terror", overfladisk spin og andre stupide såkaldte kontrollerende konsulenttjenester mm..
Disse mennesker har nu igen - med Vestager i spidsen - inde i deres osteklokke bevilget sig selv skattelettelser til øget klimaødelæggende privatforbrug af rejser, fladskærme, rødvin og smarte biler tyvstjålet fra de offentlige velfærdsydelser (uddannelse, omsorg osv.) og samfundets fattigste.
En dekadent klasse, denne højere middelklasse, med en narkoagtig afhængighed af et stadigt stigende perverteret materielt overforbrug, hvis lige ikke er set siden pudderdåserne i 1700 tallets dekandente enevælde og med en tankegang som Marie Antoinette!
Måtte historien fælde samme dom over disse pudderdåsernes aftagere!

Regeringen satser stort - og risikerer at tabe
politiken.dk
Hvis det brede samarbejde begynder og slutter med gårsdagens forlig, så er regeringen kommet et skridt frem og to tilbage.


22/03-12:
De radikale lytter til økonomer, hævder de! Nej dette parti lytter udelukkende til deres nærmest patologisk umættetlige og dekadente behov for yderligere miljø ødelæggende stigning i deres, den højere middelklassens i forvejen absurd høje privatforbrug af rødvin, fladskærme, dyre udenlandsrejser, nye biler, samtalekøkkener osv.
Det patologiske kommer ind, når man som R - VK og LA - er så afhængig som en narkoman af dette materialistiske overforbrug, så man er parat til på det alter at ofre omsorg for ældre, børnepasning, sundhed, uddannelse og forskning, sine børns fremtid klimamæssigt og andre menneskers mulighed for et rimeligt privatforbrug på blot en brøkdel af R medlemmernes eget!
Se det er en afhængighed, der som narkomani er nærmest sygeligt!
Og er det korrekt, at det er økonomisk nødvendigt, som det hævdes, ja så er der yderligere tale om et sygt og perverst økonomisk system, som R - VK og LA - af nød eller lyst hylder, men som snarest bør ændres radikalt!
(se en "herlig" illustration af det samme fra Claus Hjorth for VK og LA i forbindelse med valget: http://www.garps-verden.com/2011/09/vko-politik.html)

De Radikale åbner for nedskæringer
Borgerlige er begejstrede for, at De Radikale er parate til at finansiere dele af den kommende skattereform med offentlige nedskæring

http://www.garps-verden.com/2012/10/pudderdasernes-vagtparade-ii.html
http://www.garps-verden.com/2013/01/endnu-en-omgang-med-kli-pudderdaserne.html

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.