onsdag den 14. marts 2012

Om parlamentarisk og anden politisk indflydelse

Lea Herdal skriver: "Det er da en ærlig sag at melde sig ud af et parti, når man ikke er enig med det længere, så beld og lykke og no hard feelings herfra. Jeg har været medlem af SF i 32 år og synes KUN, at partiet har udviklet sig i den rigtige retning! I øvrigt har venstrefløjen aldrig haft så stor og reel politisk indflydelse, som den har nu". Jo det er en ærlig sag, men man kan så spørge, om det er en ærlig sag, at melde sig ind i et parti man ikke er enig med for 32 år eller mere siden, fordi det er tidens mode eller hvad der drev folk dengang. Hvorfor startede man så ikke med at melde sig ind der, hvor det man egentlig mente eksisterede fuldt ud i S eller R? Det er næppe en helt ærlig sag! Og indflydelse, SF har aldrig haft så meget indflydelse, som udenfor en regering i 80erne på S udvikling og i 90erne på EU og EU politikken, så den der snik snak som bruges for at skjule ens egen og partiets "faneflugt" er og bliver bortforklaringer!
1. marts kl. 09:12 · Synes godt om · 2

Jørgen Garp Endnu engang angående SF's indflydelse, den var vel størst i 70'erne både på samfundsudvikling og direkte lovgivning båret frem af ungdomsoprør, kvindefrigørelse, anti Vietnamkrig osv. men uden så meget som en regeringsdeltagelse! Og modsat i dag, hvor man ganske vist har direkte regerings indflydelse, men hovedsaglig på at videreføre VKO's økonomiske politik, som det grundlag meget andet som bekendt hviler på!
1. marts kl. 10:05 · Synes godt om · 1

Tove Lodal ‎- jeg kunne fortsætte: - og gennem vores faglige arbejde i bl.a. fagforeningernes ligestillingsudvalg. Senere kom arbejdsmiljøet til. Ligestillingsarbejdet medførte en øget faglig og ligestillingsmæssig bevidsthed hos kvinderne. På det område er vi ikke nået til vejs ende men vi er nået så langt at de unge kvinder i dag ikke ligger under for om det er et såkaldt mandejob de har lyst til at beskæftige sig med. De går i gang med at uddanne sig til det de har lyst til. Det er da noget.
Skal man så bare gå på pension tilfreds med det vi trods alt har været med til at opnå?
Nix!!! - der er stadig kampe der skal kæmpes!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.