onsdag den 18. april 2012

Aftalt spil - klamt og falskt!

Dead Line 18-04-12 kl. 22:30 Aftalt spil!
Det er simpelthen noget af det mest ulækre, jeg længe har set i Dead Line. Der sidder Magnus Heunicke(S), ligesom Mette Frederiksen (S) i Politiken, på den mest infame skinhellige facon og bruger det aftalte spil med Bettina Post om forædderi mod de unge, som rambuk for at nedsætte kontantydelserne til det halve.
Det er de der socialdemokratiske politikeres eneste ynkelige og skinhellige argument, jamen Bettina Post som vel "er købt og betalt" siger selv, at man kan nedsætte ydelsen til det halve.
De er simpelthen så falske, utroværdige, løgnagtige og infame de her folk.
Og man er simpelthen nødt til at spørge, hvilken betaling Bettina Prost har fået for denne kovending på 180 grader, som Frederiksen og Heunicke nu bruger som forsvar for deres egen kovending på samme 180 grader.
Og SF følger straks med som en logrende puddelhund med tungen ud af kæften!
Med Løkke og de borgerlige ved man hvad man får, med de her mennesker, aner man ikke, om man får en kniv eller rettere, hvornår man får en kniv i ryggen!
Deadline - DR
22:30: Regeringen hilser i dag et forslag om halvering af kontanthjælp til nogle unge velkomment. Der skal være økonomisk incitament til at gå i gang med en uddannelse, siger beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S). Men hvem vil en sådan halvering egentlig ramme? Og er det overhovedet sådan, at man får de unge til at tage en uddannelse, eller skal der helt andre værktøjer til? Vi spørger senioranalytiker i AE-Rådet Mie Dalskov Pihl og Socialdemokraternes ordfører Magnus Heunicke i aften.


S og SF skifter kurspolitiken.dk
For to måneder siden afviste S blankt at skære i kontanthjælp til unge.
For Socialdemokraterne tog det to måneder - for SF to timer.
SF ombestemmer sig: Lav kontanthjælp er ok
jp.dk
SF er alligevel positivt indstillet over for at sænke kontanthjælp til unge.


Og endnu en ting til dagens høst af vanvittige ting fra denne katastrofe af en regering:
Poul Erik Skov Christensen:
Det er efter min opfattelse en skandale at Regeringen er blevet så bange for sin egen skygge, at de lader Frtiz Suhr slagte muligheden for 1000 vis af nye arbejdspladser i Danmark i kombination med renere energi og ny stor eksport.
I 3F har vi en stigende ledighed omkring de 12 %, ungdomsarbejdsløsheden er på 16 %, vi skal have flere unge igennem uddannelsessystemerne; og så accepterer Staten gud hjælpe mig, at fjerne de muligheder der lå for Dong.
Tåbeligt.
Jørgen Garp Poul Erik Skov Christensen: Har du slet ingen mulighed for at presse den elendige regering? Du er da formand for landets største fagforbund!
Men S-SF er måske også fløjtende lige glade med fagbevægelsen og vil hellere beskytte Venstre og deres håndgange mand Fritz Schur!
Det er jo f..... helt håbløst det her, og så har SF det elendige foretagende denundelynemig netop valgt en næstformand Mattias Tesfaye, der ikke har bestilt andet end at kæfte op og givet den som talsmand for arbejderne og pralet med sit medlemsskab af DK's største fagforbund 3F!
Hold da helt op, der er sgu ikke noget at sige til, at vælgerne har startet en flodbølge væk fra den synkende skude!
Her er Eldrups plan: Grønne milliarder og tusindvis af arbejdpladser
www.information.dk
Med en kapitaltilførsel i form af pensionskassemidler skulle et nyt datterselskab sætte DONG i stand til for alvor at høste frugterne af den forretningsmodel, der al


Jørgen Garp Og er der så noget at sige til, at vælgerne flygter fra S-SF, også til Løkke, for deres ræsonnement kan jo sagtens være, at der ikke er noget reelt alternativ til Løkkes økonomiske politik, selv om de faktisk er imod den!
Og så foretrækker de Løkke, ikke fordi de nødvendigvis tror, han er bedre til at føre borgerlig politik end den nuværende regering, men fordi det er den eneste måde de kan straffe S-SF på, hvis ikke de vil gå til EL, og det gør i den optik ikke den store forskel politisk set, hvem man stemmer på, man får under alle omstændigheder samme økonomiske opskrift på menuen!
Jørgen Garp
Nærmer vi os ikke det tidspunkt, hvor man bliver nødt til at sige, at S-SF udover at være løftebrydere i verdensklasse, også har været direkte fulde af løgn under Lars Løkke og op til og under hele valgkampen, når de har kritiseret og gennemtæsket al Løkkes økonomiske og anden politik sønder og sammen, men nu gennemfører og viderefører denne politik næsten til 100% og i nogle tilfælde over!
Når jeg mener, man godt kan overveje at sige, det er direkte løgn, dvs. har været bevidst fremførte usandheder, så er det, fordi det jo viste sig og efterfølgende er blevet godkendt af finansminister Corydon, at S-SF planen Fair forandring 2020 var underfinancieret, som Løkke fremførte igen og igen før og under valgkampen, med et sted i mellem 22-39 mia. kr., og derfor var komplet uanvendelig! Og det vidste S-SF så udmærket godt, men lagde røgslør ud over denne kendsgerning, hvilket de lykkedes med!
Men havde valgkampen varet en uges tid mere var 'faket' blevet gennemskuet af vælgerne og løgnerne var aldrig blevet valgt.
Er det for groft at kalde dem løgnere, så må man vel i stedet ty til at dømme dem efter tåbeparagraffen!?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.