torsdag den 26. april 2012

Moderne klassekamp!

Anne-marie Monrath
http://politiken.dk/politik/ECE1608161/sf-aendrer-katastrofekurs/

SF ændrer katastrofekurs
politiken.dk

SF's stabilt nedadgående kurve i meningsmålingerne er vendt efter landsmøde.
Alan Strandbygaard ‎: Det er fordi jeg endnu ikke har meldt mig ud.
Jørgen Garp Altså folk der lader sig imponere af en formand der siger, at nu skal vi stå sammen uden den mindste forklaring på, hvad det er, man skal stå sammen om, ja den slags folk kan vel næppe med sikkerhed angive hvad de selv hedder fra dag til dag og derfor næppe heller angive, hvad de stemmer i morgen, i går eller i overmorgen. Et parti bygget på vælgersand, der er SF i kort form!
Jørgen Garp Ok da, mere seriøst viser det da i det mindste, hvor dårligt gamle SF'ere har det med at gå til EL, og det er vel næppe helt uberettiget.
Jørgen Garp Det viser måske, måske også at der er et potentiale for et ægte Socialistisk parti a la det gamle SF, medmindre EL for indledt den helt nødvendige opdatering til nutiden, dvs efter 1991!
Tove Lodal Det er hårdt arbejde at få et nyt parti på benene. Jeg bliver voldsomt træt i hovedet bare ved tanken om at skulle i gang med sådan et projekt. Vi er jo ikke ligefrem årsunger mere......
Alan Strandbygaard ‎: Jeg har taget min beslutning.
Så længe SF fortsætter med at anerkende blå politik, så får de ikke min stemme, men den vil gå til et parti der vil føre rød politik.
Jeg ved ikke om man er angst for at give Enhedslisten sin stemme. Angst for hvad? At Danmark vil blive et forarmet land der minder om det tidligere DDR?
At Socialdemokraterne gør det er lige så uforståeligt, men dem har vi trods alt set dreje mere og mere mod højre i løbet af de seneste 20 år. Så det var forventet at de også denne gang forsøgte at tækkes både midtervælgerne og de lønmodtagere der nu er blevet mellemledere med en højere løn.
Enhedslisten kan overtage SF's rolle, og SF kan overtage Socialdemokratiets rolle. Det giver så plads til DKP igen helt yderst.
Jørgen Garp Nej du har helt ret Tove, det er ikke os der skal trække læsset her, men yngre kræfter, og de ser for tiden ud til at satse på karriere i SF eller de satser på EL, så...lad os se, hvad der sker!
Alan Strandbygaard ‎: Du får ikke de yngre til at bestille noget. De vil have alt foræret.
Tove Lodal Det er vist nogle andre yngre kræfter end dem i SF vi skal satse på ;-)
Jørgen Garp Øh Alan hvor gammel er du egentlig, hvis man må spørge?
Jørgen Garp Men i øvrigt Alan er jeg 100% enig med dig, jeg kunne ikke engang i drømme om gamle dag, drømme om at stemme SF idag, det er et klamt parti, syntes jeg, så alene af den grund!
Jørgen Garp Altså jeg stemmer hellere på socialdemokraterne i dag end SF, dem altså socialdemokraterne ved man hvor man har, de er uden retnings sans, men foregiver heller ikke andet, medens SF hykler retning men agere uden, det er det der er klamt!
Alan Strandbygaard ‎: Socialdemokraterne var de svagestes beskyttere da min mor var ung.
Hendes generation havde meget at takke dem for.
Det har taget mig et stykke tid at forklare hende at selv om indpakningen ligner den gamle, så er indholdet altså forandret.
Min mor er 72 i dag og komplet forvirret over det hun oplever.
Tove Lodal Jeg har aldrig stemt på S og kommer heller ikke til det!
Alan Strandbygaard ‎: Jeg har sandelig stemt på Socialdemokraterne mange gange.
Det var indtil de vragede Svend Auken.
Så blev det SF. Men nu drejer de også mod højre.
Det er ikke nemt.
Jørgen Garp Sagen er for mig at se, at i de sidste 20år er samtlige partier, måske med undtagelse af EL, og hermed også S-SF fuldstændigt domineret af ledende folk, som hos de radikale, der alle tjener på den "gode" side af ½ mio.kr. om året før skat.
Disse mennesker og alle deres klassekammerater fra journalist- og spindoktor verdenen har dannet et kartel, en osteklokke, som de sidder inde i og ser ud på verdenen fra.
Og de ved inderst inde godt, at enten betaler de og deres åndelige kammersjukker, den egentlige overklasse, for finanskrisen eller også lader man arbejderklassen slås indbyrdes om hvem, der skal betale: De arbejdsløse og kontanthjælpsmodtagere og/eller de leverpostejssmørende Kanvas arbejdere.
Og her vælger osteklokken helt efter den marxistiske grønspættebogs økonomiske egeninteresse uden at blinke at solidarisere sig med overklassen og finansverdenen.
Og det er da i mindste til at forstå sådan marxistisk set.
Hvad der derimod ikke er til at acceptere – eller forstå sådan moralsk set - er al deres infame hykleri, fake og laden som om de varetager og støtter arbejder- og underklassens interesser!
Tove Lodal Og hvad skulle ændre på det? - Arbejderklassen er blevet middelklasse, har for længst mistet klassebevidstheden, stemmer borgerligt og har glemt hvad ordet solidaritet betyder. - De der har grund til et oprør har for manges vedkommende ikke kræfterne til det eller tilhører en generation der er vant til at få alt foræret. Det ser sort ud.....
Alan Strandbygaard ‎: Nej, det er lige så meget fordi folketinget i dag består af en uerfaren ungdomskultur der kan det hele i teorien, men ikke i praksis.
Man vragede (igen) en brillant politiker i Socialdemokratiet: Mogens Lykketoft. En mand der havde masser af erfaring og kløgt.
Anne-marie Monrath Det samme gjorde man i SF....
Jørgen Garp Tove det er forkert! Arbejderklassen er for indeværende narret til at tro, at de har fælles interesser, er en del af (den højere) middelklasse, som jeg omtaler, men det er de IKKE. Denne gruppe plus den egentlige overklasse tæller max 15% af befolkningen. Men hus,volvo og vovse får en del af arbejderklassen til at tro, at de også - tilsat lidt snobberi - tilhører denne middelklasse, som alle snakker om, som om det var en ensartet masse. Det er det IKKE!
Jørgen Garp Slænget af højere middelklasse med helt fælles interesser i at rage til sig i privatforbrug på bekostning af ikke blot underklassen, men såmænd også deres egne børn og børnebørns fremtid i et globalt klimanæssigt ragnarok er så perverst og forskruet hyklerisk, så man skal have et 200årigt tilbageblik på det totalt dekadente Frankrig før revolutionen, for at se en tilsvarende pudder dekadent samfundsgruppe!
Tove Lodal Det er vist svært at få dem til at indse det og stemme derefter!
Jørgen Garp Korrekt det KAN de ikke indse, derfor må de lærer det udenad! Det er hvad enhver såkaldt revolutionær udvikling må og skal omfatte!
Jørgen Garp Den egentlige modstander er denne gruppering af højere middelklasse, som dækker for og forsvarer den egentlige overklasse og dennes interesser. Og dertil hører per definition samtlige MF'ere i det her land. Derfor kræver det også en enorm kraftanstrengelse for disse mennesker, at bevæge sig ud af osteklokken og se verden med almindelige menneskers øjne - det skal de permanent presses til, hvis det momentvis skal lykkes!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.