mandag den 7. maj 2012

Nytårsløjer og Hærværk!

http://www.information.dk/300165#comment-568147
En gammel Jørgen Ryg monolog kører over de kendte dobbelt standarder, at de “svinestreger” man selv udfører bare er Nytårsløjer, mens de selv samme tiltag udført af naboen er det skindbarlige Hærværk!
Denne let genkendelige menneskelige reaktion vender dagens Information imidlertid helt på hovedet.
Bagside lederen (af frese) henter således den, teknokratisk indsatte, italienske ministerpræsident Mario Monti ind for et politisk opgør med “Den europæiske (økonomiske) blindgyde”:
“For den europæiske økonomi er offentlige investeringer ikke nødvendigvis værre end privat forbrug, også selv om det i det aktuelle politisk landskab ikke bliver set på denne måde.”
Altså det er rene Nytårløjer, at uddannelse, forskning, pleje, infrastruktur ikke er værre end fladskærme, biler, rødvin og samtalekøkkener (hvilken overraskelse i øvrigt!).
I forside lederen (af cj) hedder det imidlertid, at Enhedslistens krav - “grebet ud af en “socialistiske teoribog”” - om, “at den offentlige sektor minimum skal vokse i takt med bruttonational produktet, vil koste skæbnesvangert dyrt midt i en tid, hvor der er brug for det modsatte.” Altså flere fladskærme og mindre uddannelse!
Således bliver på sæt og vis, det der hos den europæiske nabo er rene Nytårsløjer til det skinbarlige Hærværk i den hjemlige andedam af cj.
Så er der da i det mindste mere konsistens over Margrethe Vestager, Saxobank &CO., de fastholder blindgydens fladskærme “all over”.
Flot Information!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.