lørdag den 9. juni 2012

TV2 News: "Tirsdagsanalysen" mm.

Følgende er sendt til TV2 som seernes kommentar:
Jeg syntes det er en fundamental svaghed ved ”Tirsdagsanalysen” på TV2 News (senest 5/6-12), som bliver mere og mere pinlig og utroværdig for TV2, at Mogensen og Kristiansen begge er enige om, at problemet med og for S-SF og regeringen med Helle Thorning Schmidt i spidsen IKKE er, at deres politik er forkert, men at de ikke formår at forklare deres 180 graders sving i den økonomiske politik efter valget, at de ikke er ærlige, ikke er i øjenhøjde med vælgerne osv.
Problemet bliver derfor ifølge M&K for HTS og regeringen at forklare, hvorfor det er rigtigt, som de to er helt enige i, at der skal skaffes større arbejdsudbud i en tid med stigende arbejdsløshed og IKKE at ændre en fejlagtig politik.
Egentlig er deres (regeringens) politik jo OK ifølge de to herrer, selv om de har kurage nok til overfor skatteminister Thor Möger Petersen i deres eget program Mogensen og Kristiansen, at medgive at skattereformen først og fremmest kommer dem selv og deres klassekammerater inklusiv Thor Möger (og såmænd også Lotte Mejlshede og de fleste journalister kunne de have tilføjet!), som de var så venlige at oplyse ham om, til gode.
Jamen opbakningen bag regeringens politik fra M&K og TV2 News har den slet, slet ikke noget at gøre med dette faktum?
For der eksisterer jo så åbenlyst for enhver, der politisk vil lytte i stedet for at agere struds for egne økonomiske interesser, en helt anden politisk dagsorden end den nyliberalistiske som regeringen, VK, LA, CEPOS og Økonomernes flertal, Merkel osv står for, og som helt dominerer medierne, inklusiv TV2 News som sagt, så man skulle tro, der ikke fandtes anden ’nødvendighed’ end denne Margrethe Vestagers.
Den anden økonomiske og politiske dagsorden er den dagsorden som Hollander, SPD, Jesper Jespersen, Chresten Sørensen samt hvis det ikke er ”fint nok” Nobelprismodtagere i økonomi Paul Krugman og afdøde Paul A. Samuelson samt den internationalt anerkendte økonom Joseph Stiglitz (leder af Clintons økonomiske råd mm.) med flere står for, men som er helt fraværende i ”Tirsdagsanalysen” samt desuden generelt i TV.

Og siden er Mogens Lykketoft og fagbevægelsen såmænd også dukket op på scenen for afvisning af de liberalistiske, udbudsøkonomiske tåbeligheder!
Mogens Lykketoft citeret i JP 08/06-12: »Jeg synes, at finansministeren på mange måder er meget dygtig. Men jeg synes, at hans største fejltagelse, og det har jeg også sagt til ham, var, at han købte Finansministeriets regnemetoder, da han ankom. Det var der ingen som helst grund til. Det bygger efter min mening på lange strækninger på økonomiske teorier, som strider imod enhver erfaring på dansk jord.«

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.