tirsdag den 31. juli 2012

Da capo: ‘Pudderdåsernes vagtparade’!

Til ære for R’s minister Martin Lidegaards korrekte men hykleriske og derfor patetiske bekymring: ‘Jeg tror, det her er knald eller fald for fremtidige generationer’, bør dette udsagn repeteres igen om:

‘Pudderdåsernes vagtparade’!
Lad os lige repetere hvem der igen, igen drager økonomisk fordel af denne skatte aftale, som gentagne gange under Fogh/Løkke!
Det er journalister, MF’ere, ministrer samt advokater, finansfolk, andre akademikere, konsulenter mm., der samtidig forpester livet for hårdtarbejdende folks dagligdag med “management by terror”, overfladisk spin og andre stupide såkaldte kontrollerende konsulenttjenester mm..
Disse mennesker har nu igen - med Vestager i spidsen - inde i deres osteklokke bevilget sig selv skattelettelser til øget klimaødelæggende privatforbrug af rejser, fladskærme, rødvin og smarte biler tyvstjålet fra de offentlige velfærdsydelser (uddannelse, omsorg osv.) og samfundets fattigste.
En dekadent klasse, denne højere middelklasse, med en narkoagtig afhængighed af et stadigt stigende perverteret materielt overforbrug, hvis lige ikke er set siden pudderdåserne i 1700 tallets dekandente enevælde og med en tankegang som Marie Antoinette!
Måtte historien fælde samme dom over disse pudderdåsernes aftagere!
http://www.garps-verden.com/2012/03/materialistisk-forbrug-som-narkotisk.htmlhttp://www.information.dk/307052
'Jeg tror, det her er knald eller fald for fremtidige generationer'
På trods af stadig flere advarsler om en kommende klimakatastrofe så synes interessen for at gøre noget ved problemet at være fordampet.

Det er muligt ML har et globalt udsyn og er bekymret for fremtidige generationer, men jeg giver ærlig talt ikke en døjt for alle de her politisk velmenende mennesker, der skal have pudset deres glorie med bekymringer og velmenende holdninger, mens de i den økonomiske politik samtidig ophæver denne bekymring for ussel mammon og rager til sig selv og egne klassekammeraters umådeholdne og klimaødelæggende privatforbrug.
Ynkelig dobbeltmoral er det, efter min mening, som fremtidens generationer ikke kan bruge til “en skid”, men som kun tjener til at lappe på de radikales og andres dårlige samvittighed og pudse deres falske glorie af fornuft og humanisme.
Mon ikke selv deres egne børn og børnebørn ville sætte mere pris på lidt materiel afholdenhed fra denne luksusklasse, fremfor deres hændervridende bekymringer - over egen grådighed!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.