mandag den 2. juli 2012

Forræderiets struktur!

Læs denne artikel, den er fremragende!
Men samtidig deprimerende, fordi S-SF havde lovet et opgør med dette liberalistiske eller neoliberalistiske vanvid, men trods det fortsætter de helt uændret som VK regeringen og Corydon forsvarer ydermere det forræderi som "kernesocialdemokratisk" (se http://www.information.dk/304825)!
Det var så det modsatte af, hvad han mente før ministerbilen, et hamskifte som M. Lykketoft jo også har klandret ham for.

Finansministeriets drømmemodel er ’kejserens nye klæder’
www.information.dk
Politikerne forhandler økonomiske reformer på grundlag af finansministeriets ’drømmemodel’. Forstår man ikke modellen, er man uegnet til sit job. Accepterer man ikke modellen, dømmes man ude af de politiske forhandlinger. Resultatet er en svækket dansk økonomi


Jørgen Garp Prøv desuden at lægge mærke til at disse mennesker fuldstændig ligesom deres politik IKKE er til at skelne fra hinanden. Det gælder både de mandlige "båtnakker" på billedet herover, og de kvindelige "skrigedukker" på billedet hvis man klikker ind her http://www.information.dk/304974.

Jørgen Garp Er S-SF ikke bare det, man i almindelig tale kalder forrædere!

Reform af fleksjob er nyt nederlag til fagbevægelsen
www.information.dk
Oppositionen forhindrede, at fleksjobbere bliver straffet for ikke at melde sig ind i en a-kasse. Fagbevægelsen mister


"Fagbevægelse, politikere og danskere kan lige så godt vænne sig til, at der kommer flere blå reformer fra regeringens side, lyder det fra beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) i Børsen."
Minister: Flere blå reformer på vej
nyhederne.tv2.dk
Samarbejde hen over midten er vigtigt for et bæredygtigt samfund, siger beskæftigelsesministeren


Sådan i al fortrolighed uden for citat og bare mellem "os to", find nu for helvede en god anledning og begrundelse for at få væltet den her forræder regering, så hurtigt som muligt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.