mandag den 9. juli 2012

Sig mig er de rigtig kloge i S-SF forsamlingen!

Det var gårsdagens politiske stunt fra regeringen:
Endnu engang en flok socialdemokrater og kommentatorer, der fortæller de vælgere, der med rette har indledt en masseflugt fra S-SF, at hvis bare de, S-SF, kommunikerer og forklarer deres politik om øget udbud af arbejdskraft om en 10-15 år i en tid med krise og stor arbejdsløshed bedre, så skal vi båtnakker til vælgere nok bringes til indse, at vi ikke har fattet en dyt, og at geniernes politik er det eneste rigtige.
Udover den ulidelige arrogance disse tumper udviser overfor vælgerne, så viser det også, at de hverken kan eller vil forstå, at det IKKE er forklaringerne den er ravende gal med, og som skal ændres, men at det er regeringens politik, der rammer helt ved siden af skiven og derfor straks skal ændres 180 grader!

Og så dagens politisk stunt fra regeringen:
Sass Larsen er en politisk idiot i verdensklasse. Først forsøgte han sig med spaden overfor de radikale: Resultat, at S-SF måtte æde R's økonomiske politik råt for usødet. Og nu skal EL så også lige have en med spaden, hvilket så bare og forhåbentlig fører til, at regeringen ryger på røv og albuer ud af regeringskontorerne!
Og man skal jo ikke lære af sine politiske fejltagelser, det må være Sass Larsen og S' tilgang til politik.
Det er ren da capo i mere end ovennævnte forstand.
Først jog man sine vælgere over til DF, fordi man var helt døv overfor vælgernes bekymring for udlændingepolitikken. Derefter 'svinede' man DF til, og beskyldte dermed ens tidligere vælgere for at være idioter, og det der er værre.
Resultat, disse vælgere blev så stiktossede på S, at de fleste aldrig er kommet tilbage igen til S og formodentlig aldrig kommer det.
Og nu gentager man så fuldstændig slavisk samme øvelse igen, kun er DF udskiftet med EL og udlændingepolitik med økonomisk politik.
Ja hejsa hvor det går for genierne i S-SF!

1 kommentar:

  1. Nej, vælgerne er også jaget til V.

    Garp, jeg synes du er alt for ophidset. Du må da kunne se det i humorens klare lys, og aldrig glemme Marx' ord om at historien gentager sig: Første gang som tragedie, anden gang som farce. Jeg ved så ikke hvad der sker tredje gang? Som dukketeater måske? Der er vi vel snart.

    SvarSlet

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.