onsdag den 24. oktober 2012

Pudderdåsernes vagtparade II.

Glimrende artikel af Erik Valeur, men årsagsforklaringerne mangler til RV's  og såmænd også SF's dagsform:
1) Partiet sociale grundlag er totalt ændret fra husmænd og skolelærere fra landet med kendskab til hårdt fysisk og produktivt arbejde samt intellektuelle fra byerne.
2) Til en, ja undskyld, dekadent samling af cafe latté by akademikere og lignende, hvis helt naturlige afskalning er LA og naturlige alliancepartner er den forskruede finanskapital, og hvis hele livsgrundlag er forbrugerens med den narkolignende afhængighed og grådighed af et stadigt øget perverteret privatforbrug - nu som skattelettelser til dem selv, bevilget ja af dem selv, uanset omkostninger i form af klimaødelæggelser vendt mod vores børn. Og direkte taget fra de dårligst stilledes lave privatforbrug samt fra det 'bløde' offentlige forbrug som uddannelse, omsorg mv. Og uden det formildende ved det gamle borgerskab, at disse trods alt også investerede i arbejdspladser for 'de tilranede moneter'.
3) Den falske til det klamme bekymring for udlændinge er kun til for at stive pudderkvasternes selvopfattelse af, som bedre, mere humane, frelste og selvfede mennesker end almindeligt borgerlige VKO mennesker, ligesom de moderne SF'eres eneste forskel til S er, at de på samme værdipolitiske områder som RV kan føle sig som bedre mennesker end almindeligt dødelige socialdemokrater.
4) Lige så snart RV får isoleret de fattige udlændinge sammen med de fattige etniske danskere fra de velstillede borgere, etniske danskere eller ej, så svinger RV med fornøjelse og båret af deres egen grådighed pisken og såmænd gerne, for at understrege pointen (?), udført af folk af såkaldt anden etnisk baggrund.
Jeg kalder gerne RV for fronten af pudderdåsernes vagtparade - altså en klam forsamling!
http://www.garps-verden.com/2013/01/endnu-en-omgang-med-kli-pudderdaserne.html

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.