mandag den 4. marts 2013

SF's endeligt! - Opdateret.

Jvf. nedenfor fra dagens Politiken: "Både skattereformen, finansloven og den seneste vækstplan forgylder den bedst stillede del af middelklassen, viser en ny analyse udarbejdet af revisions- og rådgivergiganten Deloitte."
Nu indrømmede jeg igår, at have begået et fejlskud i 'verdensklasse', så håber jeg, man tilgiver lidt slet skjult hoveren af slagsen, hvad sagde jeg!
Sagen er, at de nuværende MF'ere nærmest over en bred kam lige som Berlusconi, ikke så plumpt som direkte korruption, men mere elegant, medgiver jeg gerne, (mis)bruger folketing og statsmagt til at forgylde sig selv og deres klassekammerater i den højere middelklasse i en alliance med den egentlige (olie og finans)overklasse!
Og så fortsætter et af medlemmerne af den højere middelklasse Las Olsen, privatøkonom i Danske Bank, i artiklen med at få lov til, uden at blive modsagt af sin journalistklassekammerat fra den højere middelklasse, at tale for sin syge moster og fortælle løgnehistorien om, at formålet med at skattereformen skulle være at få folk til at arbejde mere!
Samtidig viser artiklen tydeligt, at de skattelettelser der gives til dem under den højere middelklasse for det første er langt mindre og for det andet aftager kraftigt frem mod 2020 modsat lettelserne til Las Olsen og klassekammerater, der tværtimod stiger!
Konklusion: Argumentet for skattereformen om at få folk til at arbejde mere er af helt symbolsk betydning for grupper under den højere middelklasse og aftager til ingenting frem mod 2020, mens den som fremført (se link) absolut INGEN betydning har for den højere middelklasse, hvor 'tilskyndelsen' i form af skattelettelser er størst og fortsat stiger frem til 2020. Resultatet er derfor blot, at politikerne minus EL igen, igen har bevilget sig selv og deres klassekammerater i den højere middelklasse og overklassen flere gysser til deres umådeholdne privatforbrug mv.!
http://www.garps-verden.com/2012/02/myten-om-marginalskatten.html
Jeg har gentaget det så mange gange, men hvis man skulle lide af masochistiske tilbøjeligheder, så kan man se her og starte fra bunden: http://www.garps-verden.com/search/label/Middelklassen.
Har man ikke sådanne tilbøjeligheder, så kan man bare læse her: http://www.garps-verden.com/2013/01/endnu-en-omgang-med-kli-pudderdaserne.html

http://politiken.dk/tjek/penge/ECE1913044/privatoekonomisk-status-roede-skattelettelser-til-hoejtloennede/
Privatøkonomisk status: Røde skattelettelser til højtlønnede
Ny analyse viser, at det er de vellønnede danskere i den højere middelklasse, der tjener mest på regeringens samlede skattelettelser.

Jeg indrømmer, den havde jeg (heller) ikke lige set komme, at den 'osteklokke' regeringen har placeret sig i fra dag et, nu også helt har opslugt SF's nye ledelse!
OG bliver derfor nødt til at indrømme, hvis artiklen i Politiken her er bare nogenlunde korrekt, at mit SF/Holger K. boldøje er helt og aldeles ude af kurs, ja helt skeløjet, som det desværre fremgår af mit indlæg fra 27/2-13 nedenfor! Holger K. går ind for politikken og mandens største problem er iflg. Politiken, hvem der har lækket hans politiske forræderi før tiden!

Rekonstruktion af en katastrofe: Sådan skal man ikke præsentere en vækstplan
politiken.dk
Historien om Vækstplan DK er historien om ultimativ topstyring, kovendinger og hemmelige aftaler i sidste sekund.


Så her er mit fejlskud, som ligger ikke bare helt ved siden af skiven, men ved siden af væggen hvorpå skiven hænger:
Endnu en ledende SF'er, der helt har mistet sit politiske boldøje?
Det må være taburettet, der klæber - for jeg tror IKKE Holger K. er blevet så politisk taktisk og strategisk ubegavet, så han ikke kan se, at i den nuværende politiske kontekst, dvs. det sidste 1½års strøm af politiske udskejelser, som han vel selv har været imod, ellers var der jo ingen som helst politisk grund til formandsskiftet, men kun personfnidder, så er det helt håbløst at forsvare uduelige skattelettelser til erhvervslivet betalt af SU og kontanthjælp med denne åbenlyst helt utilstrækkelige begrundelse: ".. jeg mener stadig, at det her er en plan (Vækstplan DK, red.) med mange forskellige facetter, og at SF godt kan genkende sig selv"!
Det ved manden godt er - undskyld 'løgn', hvilket enhver kunne overbevise sig om, ved mandens fremtræden på TV fremlæggelses mødet i går, og ydermere er pakken anti-grøn og direkte klimaskadelig ifølge regeringens egne beregninger med forøgelse af CO2 udledningen!
Men Holger K. har jo samtidig ret i, at det ville være 'uhyre dumt' uden videre at trække sig ud af regeringen og blot komme til at stå der ude i konkurrence med EL og samtidig blive kørt over af SR damptromlen ligesom EL!
Og her kommer den egentlige SF skandale ind: Hvorfor har Holger K. og Anette Vilhelmsen ikke sat hælene i overfor SR netop i denne sag og krævet grønne vækst initiativer og social balance? IKKE ved bare at true med at træde ud af regeringen, det ville som sagt være dumt, heri er jeg enig med Holger K., men ved i lokalet med SR, at true med at træde ud af regeringen OG samtidig give SR den venlige oplysning, at det i så fald vil ske med den offentlige udmelding, at SF ingen som helst tillid har til den resterende SR regering.!
Denne manglende handling gør Holger K.'s udmelding om, det 'uhyre dumme' i at træde ud af regeringen til et både utroværdigt, patetiskt, tilbagelænet, ynkeligt og hændervridende et af slagsen!
Hvor ved jeg fra, at SF ikke har forsøgt det foreslåede inde i lokalet med SR? Fordi så havde vi hørt udmeldingen nu. Det jeg mener er jo ikke, at man som EL skal komme med tomme trusler og agere efter devisen: 'Tomme tønder buldrer mest'!

Holger K. til kritikerne: Vi vil diskutere, om SF skal ud af regering
politiken.dk
Skatteministeren mener, det vil være uhyre dumt at trække sig.

SF 4,8% jeg begynder sgu at tro på Vorherre OG en højere retfærdighed!
Katastrofemåling: SF har aldrig ligget lavere
http://politiken.dk/politik/ECE1910720/k...
Enhedslisten tordner frem, og SF må indkassere den laveste vælgeropbakning, Megafon nogensinde har målt.
Politisk ordfører Jesper Petersen erkender på den baggrund, at »det blæser da lidt lige nu«.
»Det er da ikke en sjov meningsmåling. Men der er jo ikke nogen grund til at gå i panik. Nogle siger nu, at vi burde gå ud af regeringen, men hvad i alverden skulle det hjælpe? Så ville vi få mindre indflydelse på regeringens politik«, siger han.

Det er jo det rene streap a tease shauws det her!
OG her er Garps hjemmeservice på sin plads igen med gratis service for SF samfundet: Hvad er mindre indflydelse end 0!?
SF'er: Øh......?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.