torsdag den 18. april 2013

Bondos befriende udsagn! opdateret 20/6!

http://www.information.dk/457368
Anders Bondo:
”De siger, at nu skal lederne lede og fordele arbejdet. Gu’ skal de da ej. Det bestemmer vi da.”
For en gang skyld en mand, der siger det, der skal siges og går op imod alskens regnedrenge, New Public Management, og som afslører dette lands (og andre landes med for den sags skyld) hovedproblem:
Der er alt for få, der tager et ansvar som Bondo, især i private virksomheder, medens alt for mange skal have 3 mellemledere og en direktør til rådighed for at kunne finde rundt i en telefonboks!
Det er det største konkurrenceevne problem DK har, og desuden baggrunden for hele den 'røvslikkerkultur', der sikrer direktører og andre, konsulenter for eks., uhyrlige lønninger og bonusser for mestendels at stå i vejen for fornuftig og effektiv udførelse af arbejdet, og som bliver understøttet og vedligeholdt af alle dem fra telefonboksen, der i stedet for at tage ansvar kryber opad og sparker nedad, såmænd både på sig selv og andre.
Dette er den psykologiske baggrund for det menageri, vi ser i dagens DK, og det er grunden til, at Bondos glimrende udsagn nu modtages af et hylekor af alle dem, inklusiv journalister med flere, der lever fedt af dette elendige undertrykkelses system!
Så skal der bare yderligere tilføjes, at dem i toppen skal sættes ned i løn og skal have fjernet alle bonusser og tvinges til at uddelegere alt det såkaldte arbejde, de kun rager til sig, fordi det giver dem magten!
http://politiken.dk/indland/ECE1944466/loenfest-i-staten-dyre-chefaftaler-er-fordoblet-paa-fem-aar/
http://www.garps-verden.com/2013/03/politik-rockerbander-og-videnskab.html

Her kommer så en håbefuld opfølgning på Bondes udsagn allerede udarbejdet og sat i virkelighedens verden i Kbh., som et lys i det kulsorte politiske mørke skabt af S-SF:
http://politiken.dk/debat/ECE2001575/drop-bureaukratiet-og-stol-paa-medarbejderne/

Og her er så desværre samme dag 'shame on you' Bente Sorgenfrey en ynkelig faglig, som skal forestille at være leder for lønmodtagere - Vorherre eller hvem der nu skal bevare os!
Hun lader 'rockerbanden' koste rundt med sig og FTF i håb om ikke at blive kørt over af 'banden' ved på forhånd at lægge sig ned i modsætning til FOA - og giver dermed Corydons del og hersk politik yderligere vind i sejlene - fyr hende!
http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article2017969.ece

se om sammenhængen her: http://www.garps-verden.com/2013/03/politik-rockerbander-og-videnskab.html

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.