søndag den 1. december 2013

Finanslov, Venstrefløj og Socialdemokratiet!

At iagttage forholdet mellem EL og socialdemokraterne efter finanslovs sammenbruddet er som at se endnu en genopførsel af ”Scener fra et voldeligt ægteskab”, startende med Hakkedrøns stokkemetoder overfor SF i 1966-67 og nu gennemspillet til guldbryllups status mellem Venstrefløjen og Socialdemokratiet.
Dagens gennembankede EL offer fastholder offerrollen og spørger, er det nu også min skyld, hvis vi ikke får en hvid Jul, og S 'voldsmanden' erklærer, hvis den utaknemmelige partner bare havde taget mod tilbuddet om kun at få 'en flad', så var det aldrig gået så galt!
Som det fremgår – her fra marts i år www.garps-verden.com/2013/03/sf-historien-gentager-sig.html og http://www.garps-verden.com/2013/03/els-kortvarige-gyldne-stund.html eller siden marts 2012 www.garps-verden.com/2012/03/om-at-vlte-en-s-ledet-regering.html - er det grundlæggende problem stadig, som både gælder for SF og EL, at venstrefløjen altid har hængt i skørterne på Socialdemokratiet og gemt sig bag dem, men aldrig er blevet voksne og selvstændige partier parlamentarisk set, måske bortset fra SF i 80'erne.
Så det ligger stadig fast, at venstrefløjen aldrig får en sådan gylden mulighed som nu, for at true med og reelt medvirke til at vælte en S ledet regeringen uden at blive 'hugget i småstykker', og dermed en gang for alle få sat sig i respekt overfor S og få endegyldigt gjort op med sin politiske 'umodenhed'.
Dels er udsigten for S en katastrofe vælgermæssigt, og dels er denne regering så forhadt, at den forventelige intensive hetz fra S om, at venstrefløjen er skyld i regeringens fald og Løkkes skindbarlige genkomst næppe nogensinde vil få mindre effekt end netop nu.
Og det bliver formodentlig nødvendigt at udføre truslen, altså de facto at medvirke til at vælte regeringen. Den nødvendighed skyldes især det faktum, 'at krukken har været så længe til vands, at den er kommet hankeløs hjem', altså at venstrefløjen så længe, dvs. årtier, reelt har ageret 'skødehund' for S og samtidig med råben og skrigen har brugt S som buffer mod de borgerlige.
De har kunnet stå bag S og 'gøet' med mere eller mindre revolutionære paroler, som syntes at være omvendt proportionale med deres politiske evner og mod. Derfor bliver det formodentlig nødvendigt, at give S een med 'spaden' for at få dem til at forstå, det er alvor nu. Trusler i sig selv tager S næppe alvorligt, dertil har de historisk alt for mange erfaringer med, at "Tomme tønder buldrer mest"!

28/11-13
Her er den socialdemokratiske fortælling om finanslov 2014 i al sin stupide enkelthed, der vel kun overgåes af SF mantraet fra, Holger 'man skal kende sin besøgelsestid' K. Nielsen uanset politisk indhold, fremført af den såkaldt venstresnoede Peter Hummelgaard Thomsen:
"Gæster Debatten på DR2 kl. 20.40 til en snak om finanslov og Enhedslistens manglende evne til at levere når det virkelig gælder"
Inden PHT ankommer til Debatten bør han lige nå at få læst Christian Jensens leder i Dagbladet Information.
Og så gælder det i øvrigt stadigt: Hvis nogen tror, at Corydon og Vestager er de værste, så skal de bare høre ynkelighederne fra folk, der bilder sig selv ind at være mere venstresnoede end netop Bjarne Corydon&Co., ja netop folk som Poul Erik Skov Christensen, Peter Hummelgaard Thomsen, Mattias Tesfaye m.fl., der hver gang, det kniber for S udfylder deres rolle, som dem der forsøger at bilde folk ind, at S er andet end Corydon flankeret af Vestager! Det er S ikke, derfor er disse folk politisk langt værre end Corydon & Co.!!
Det man kan bebrejde venstrefløjen og EL er, at de IKKE indser dette og forholder sig til virkeligheden i praktisk 'her og nu' politik:
At forskellen på V og S er minimal, og at EL begynder at forholde sig til den kendsgerning og får begravet og kastet jord på den politiske illusion, at Løkke er den store politiske Bastian som holdes op som skræmmebillede og undskyldning for at holde hånden under eller deltage i denne fatale regering.
http://www.information.dk/480226

26/11-13
Da dette ikke er nogen kriminalroman, kan slutningen lige så godt komme først som sidst: Venstrefløjen i DK er komplet uduelig til at lave praktisk 'her og nu' politik!
Først går SF med i en regering uden at få noget af betydning med i regeringsgrundlaget, og så dropper de den smule de havde fået som betalings ring mv.
Så skal EL lege ansvarligt parlamentarisk grundlag uden at få noget som helst af betydning igennem, for så efter to års ydmygelse endelig eller pludselig at beslutte sig for at stå fast i badetøfler.
Er det ikke tankevækkende, at de folk i SF og EL der i en uendelighed insisterer på, at disse partier først og fremmest skal kendetegnes på, at føre praktisk politik, at de samme mennesker er så komplet uduelige til - ja netop deres arbejde i følge dem selv - at føre praktisk politik!
Enhver der har set denne ynkelighed udstillet af SF og på EL's pressemøde i aftes vil vide, hvad jeg snakker om!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.