torsdag den 16. januar 2014

Den danske politiske farce

Nu mangler vi bare, at denne regering ryger på røven, grundet en dybest set i substansen latterlig detalje i afdelingen for parlamentariske regler og forordninger, ministeransvar, sandheden, hele sandheden og intet andet end sandheden til folketinget i respekt for dette, hvor fanden man så skal hente den henne, og det sædvanlige fristes man til at sige efterfølgende cover-up, som oftest udløser dramaet, - for at målet er fuldt for det danske folkestyre på et område, der så fortrinligt egner sig til hellig forargelse for enhver med som vanligt medierne i spidsen!
For er der et område, hvor vi ikke bare tror/frygter osv., men virkelig ved, og det ikke med en viden af den løgnagtige Anders Fogh'ske slags, fra den skinbarlige virkelighed og erfaring gennem ti års VKO hærgen, at her er der virkelig grund til at råbe ulven kommer, med Løkke og Venstre i spidsen for parlamentarisk platugle adfærd, urent trav, beskidte kneb og en alen lang optræden med bølleagtige overgreb på alt hvad der hedder parlamentarisk ret og pligt og ind i mellem såmænd også på loven - ik' finansminister og multi landbrugsejendoms besidder Thor Pedersen og selvfølgelig vor ven hjorten Klaus!
Helt i modsætning til på politikken, hvor denne regerings ny liberalistiske fortsættelse og forstærkning af VKO's vækstliderlige og økonomisk-fordelingsmæssige ugerninger, der som 'sidegevinst' har skubbet Løkke & Co. længere til højre, end de selv havde drømt om, de kunne slippe af sted med, og hvor ingen såmænd ved om de slipper af sted med at gøre det værre, skulle de komme til fadet, end denne regering befolket med politiske forrædere af værste skuffe!
Altså på politikken skulle denne regering have været væltet og/eller stoppet for længst, men her har vi skullet høre på lange jeremiader fra EL om, at Løkkeulven så bare kommer og fører præcist samme politik +/- 10% som den nuværende regering, som det slappe og ynkelige forsvar for 'den revolutionære fortrops' konstante opbakning til, at SSFR komplottet kan blive siddende på taburetterne.
Havde man – EL – udvist bare en smule politisk mod og om nødvendigt taget et valg herpå og gerne tilsat en skvat praktisk dygtighed, så kunne det sågar have været, vi havde fået en noget anden politik end det liberalistiske korstog mod de svagest stillede herunder vore børn og børnebørn, for at kapitalen og dens allierede lakajer, dvs. den såkaldt højere akademiserede middelklasse, hvortil hele slænget på Christiansborg selv henhører og mæsker sig med skattelettelser til dem selv betalt med de fattiges brød og en klimatisk katastrofe - og nu tilsat et tilsvarende ynkeligt skuespil!
Men det har, det man engang kaldte venstrefløjen så ikke kunnet bekvemme sig til at stå op imod, og dermed omvendt de facto medvirket i det man derfor kunne kalde det dobbelte forræderi mod arbejder- og underklasse. Først S-SF's liberalistiske 'commando raid' mod de svageste i det her samfund og så EL's medvirken til skuespillets politiske fortsættelse, der nu måske/måske ikke stoppes af 'mokkens' aflyste besøg i Christianias hashbule!
Hvis ikke det var så sørgeligt og belagt med mange menneskelige skæbner og lidelser, så var det – denne danske politiske farce - jo til at dø af grin over.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.