onsdag den 20. august 2014

Et historieforfalskende smædeskrift i Den Korte Avis.

Prøv at læse denne forskruede 'løgnehistorie', som så vidt jeg kan se betegnende nok ikke er underskrevet af nogen, medmindre det er Pittelkow & Jespersen, der selv står for makværket, og så står det værre til end antaget, hvor facit er givet på forhånd og virkeligheden så fordrejes og tilpasses denne i bedste goebbleske, stalinistiske eller Breivik'ske stil. Er der nogen der kan finde forfatterne til smædeskriftet?
De heilende masser i Nazityskland også før 1933 er nu blevet til en lille gruppe fanatikere, der undertrykker det store flertal af befolkningen!
Hvorfor nu gøre en tredjel af de tyske vælgere plus medløber partier samt de borgerlige, som Præsident John Kennedy betegnede som dem, der troede de kunne ride på ryggen af tigeren, men som endte inden i den, som en lille gruppe fanatikere det lykkes at kue det store flertal, når det er så åbenlyst er en historisk løgnehistorie?
Og samme spørgsmål kunne sådan set stilles i forbindelse med det stalinistiske Sovjetregime, der heller ikke var uden massiv folkelig bevægelse og støtte såvel indenlands som udenlands!
Fordi hensigten dels helliger midlet og dels fordi ellers forsvinder hele den alenlange teksts formål, at advare mod at en lille fanatisk minoritet af IS muslimer og lignende mørkemænd, som dog erkendes som en minoritet blandt muslimer(!), støttet af hedder det i bedste Breivik stil, en venstrefløj mv., der giver "fanatiske islamister lov til at boltre sig", så de nemt kan overtage magten over flertallet af danskere muslimer eller ej!
Pist væk forsvinder dermed også den egentlige lære af 30'erne, nemlig at de fascistiske og stalinistiske bevægelser var folkelige masse bevægelser, som for første gang i historien overtog magten i centrale dele af Europa og udøvede folkemord og rædselsregimer af formodentlig historisk aldrig før set omfang og infamitet!
Er det fordi det politisk ubekvemt kunne lede tanken hen på tendenser i nutidens Europa til en gentagelse af folkelige massebevægelser af lignende karakter, IKKE hos muslimer, men hos 'hvide' folkelige masser, der måske, måske ikke agter at gentage 'successen' med de historiske folkelige forbryderbevægelser?
http://denkorteavis.dk/2014/en-lille-gruppe-fanatikere-der-har-vilje-til-magt-kan-undertrykke-det-store-flertal/#

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.