onsdag den 12. august 2015

IMF's medicin og den aktuelle elendighed!

"Ulighed var skyld i finanskrisen, konkluderer rapport fra Den Internationale Valutafond IMF: Lønstigninger til de fattigste giver vækst!"
http://www.dr.dk/nyheder/penge/imf-loenstigninger-til-de-fattigste-giver-vaekst
Ja der er intet nyt i dette, men når dem lige over de fattige kun er solidariske med de rige og fine, og lader sig køre rundt i DF manegen af stupid xenofobi og anden dårligdom, så fortsætter de rige med skovle ind, mens de fattige lider her til lands og udenlands!
http://politiken.dk/debat/arkiv_debattoerer/engelbreth/art5585572/F%C3%A5r-L%C3%B8kke-og-Thulesen-Dahl-aldrig-nok-af-h%C3%A5rde-stramninger
Se her hvordan de 'rige svin' med finanskapitalen i spidsen, der først forårsager et økonomisk sammenbrud ikke set siden 1930'erne, nu rider oven på i et væk på andres bekostning!
http://www.information.dk/541598
Og de andre, ja det er dem, der her omtales i samme avis samme dag - skabt af, sig navnet, den nye formand for socialdemokraterne Mette Frederiksen!
http://www.information.dk/541597
OG i dag indrømmer Støjsenderen så: "Enlig flygtning med tre børn må leve for 5.300 kr. om måneden"! Sådan fortsætter svineriet nu også overfor traumatiserede krigsflygtninge!
http://www.information.dk/541718 og til baggrund, som det hedder http://www.information.dk/541711
OG dem der skulle råbe op om denne perverterede samfundsudvikling, journalister og andre fra den priviligerede højere middelkjlasse og såmænd også den bredere del af denne, ja de lægger op til et juleindkøb i New York per fly, eller skal på en af de utallige smådekadente krydstogtrejser for 'de fine' og snart vel også for de 'fattig fine' fra middelklassen, når denne har lagt Thailand øde og skal videre til næste C02 svinende flydestination, der smadrer klimaet for børn og børnebørn endnu mere end tilfældet allerede er!
http://politiken.dk/…/billigste-flybilletter-i-tre-aar-jul…/
OG for at dette nu skal kunne lykkes fremadrettet for et dansk folkeflertal i stigende dekadance, ja så skal denne katastrofe af en fake bonderøvsregering selvfølgelig reducere de relativt klimavenlige offentlige udgifter og investeringer, så der bliver mere til klimaødelæggende privatforbrug med udenlandske CO2 svinende flyverejser i spidsen!
http://www.information.dk/541722
OG hvem har ansvaret for denne tingenes tilstand, nu med en statsminister i spidsen, der i al sin lurvethed ikke kan kende forskel på dit og mit, men også bare rager til sig fra underbukser til luxusrejser for hele familien på andres regning.
Ja det har den amorfe masse af vælgere selvfølgelig, der støtter svineriet, men ellers forsvinder ansvaret op i den blå burokratisk baserede luft!
Prøv således at se den mest 'venstreorienterede' avis her til lands udstille svineriet, som nærmest utilsigtede hændelser, af nærmest vanvare, med de bedste intentioner og hensigter smide de fattigste og elendige helt ned i sølet! (jvf. ovenstående link)
Således gør avisen socialrådgivere og andet offentligt ansat godtfolk til rene idioter, thi de vide ikke hvad de gør, hedder det:
"Formentlig i den bedste mening og ud fra et reelt ønske om at ville hjælpe og gøre en forskel foreslår sagsbehandlerne i stedet for førtidspension derfor diverse afklaringsforløb og mentorkurser."
Men trods alt har det "i stedet udviklet sig til en form for absurd teater i kommunalt regi, hvor hærskarer af sagsbehandlere finder forklaringer på, hvorfor der ikke skal bevilges førtidspension til den ene svage borger efter den anden."
Men "formentlig i den bedste mening" - for i suveræn egeninteresse at bevare sit job 'formentlig' ik'?
Samtidig med, at den kloge journalist, i modsætning til den småt begavede sagsbehandler, må man tro, godt kan se, at chancen for at de omtalte 'syge' mennesker kan få "rettet så meget op på (deres) tilværelse, at en arbejdsgiver kunne finde på at ansætte (dem) til noget som helst, forekommer næsten mindre sandsynligt end Kristus’ genkomst."
OG det samme gælder skam om end i mindre grad de politikere med omtalte fru Frederiksen i spidsen, der heller ikke aner, hvad de laver og foretager sig i deres embede, for det: "skortede () ikke på omsorgsfulde hensigtserklæringer om samfundets svage. Umiddelbart virkede det positivt, når Mette Frederiksen dengang slog til lyd for, »at også mange af de mennesker, som er meget syge, og for hvem livet spænder ben, og som har store funktionsnedsættelser, med den rette indsats kan opnå en tilknytning til arbejdsmarkedet«.!
En anden stakkel siger, ikke kun nu i bagklogskabens ulideligt klare lys, men såmænd allerede dengang fru Frederiksen og konsorter (det er S-SF-R) med samt de andre moralsk anløbne politikere fra VKO gennemførte det enhver, der ville, kunne se fuldstændig glasklart ville føre til den sociale infamitet, avisen nu beskriver, og det lige så klart og med samme åbne øjne, som Støjsenderen & CO. nu (igen) forringer levevilkårene for krigsflygtninge ud i det absurde.
http://www.garps-verden.com/…/03/fru-frederiksens-rejse.html
Artiklen her kan uden videre genlæses, hvor kontanhjælpsmodtagere op til 30år bare erstattes med den af V og Støjsenderen genindførte 'terror' mod mere eller mindre traumatiserede krigsflygtninge!
Altsammen til akkompagnement af den totale nivellering af al politik og ditto moral til rendyrket spin, taktik og magt for magtens egen skyld tomgang, som det for eks. TV2 News med Mogensen & Kristiansen præsterer i en mere og mere selvhøjtidelig og uendelig båndsløjfe.
Følelsesmæssigt afstumpede og politisk kriminelle virker hele banden set i lyset af Nürnbergdommene, der stadfæstede, at man ikke kan afskrive sig sit personlige ansvar, ikke som socialrådgiver eller journalist og slet ikke som politiker ved at henvise til, at man bare udfører ordrer fra burokratiet eller sine vælgere! Ligesom Hannah Arendts udsagn om 'ondskabens banalitet' står lysende klart i sin umiddelbare realitet i dagens Danmark!
OG dette samtidig med, at "de mega-rige danskere er blevet endnu rigere. Ligesom i resten af verden går en stadig større del af den samlede indkomst i Danmark til den rigeste ene procent, viser ny analyse. Siden 1980 er andelen af selvstændige blandt de allerrigeste faldet, mens antallet af finansfolk og rådgivere er fordoblet." (se link ovenfor)
OG så dagens forskruede eksempel på svineriet: Christian Clausen forlader Nordea og kriserne - med 140 millioner i hånden
http://politiken.dk/…/christian-clausen-forlader-nordea-og…/
Altså at uligheden vokser med ekspresfart 'world wide' kombineret med skattely til og skattesvindel af de samme "rige svin" her og udenlands, som Goldman Sachs nu med krigsmageren Anders Fjogh, netop reddet på målstregen af ovenfor omtalte lille lurvede Lars fra Græsteds nedlæggelse af Iraq-kommissionen, som ansat lobbyist - smart som det hed hos Mogensen & Kristiansen, når skattesvindleren nu snart stiller op til nye billige køb af flere dele af den danske infrastruktur.
Når/hvis blæksprutte firmaet ellers bliver færdig med at mæske sig i den græske tragedie sammen med det Tyskland, der har tjent tykt på samme tragedie, og iøvrigt anført af - igen, igen socialdemokraterner SPD med Schröder i spidsen, det er ham der idag sidder på en lukrativ post i Putins Gazprom, for de neoliberalistiske Harz reformer, der har medført massiv fattigdom (working poor) i Tyskland selv og udhuling af det sociale sikkerhedsnet for lønmodtagere.
Læs i dagens Politiken om "Det tyske mirakel bygger på et mareridt af fattigdom", som Merkel og Shäuble nu har videreført til Grækenland efter som nævnt at have skovlet penge ind til Tyskland på den kapitalistiske logik! http://politiken.dk/…/tyskland-har-tjent-op-mod-750-millia…/
Alt dette muliggjort og gennemført af politikere som nævnte Schröder og Merkel, vores egne ditto og svævende over dem alle som igangsætter af skattely og -svindel Juncker, der så belønnes med stillingen som "Europa-Kommissionsformand den 1. november 2014. Juncker var anbefalet af den tyske avisudgiver Matthias Döpfner."
https://da.wikipedia.org/wiki/Jean-Claude_Juncker
Et gennemført dekadent og forskruet økonomisk-politisk system ikke set værre siden pudderdåsernes hærgen, indtil Den franske revolution fik ryddet grundigt op i svineriet også sådan helt bogstaveligt - måtte det snart gentage sig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.