søndag den 22. november 2015

"Hvilken herlig dag idag II" - nu med Malurt!

Nu har jeg i flere omgange i takt med, at svenskerne i stigende omfang bredt i Danmark fra politikere til borgere i almindelighed og til folk her på FB i særdeleshed anført af Jalving & Co., blev udsat for den danske specialitet "hån, spot og latterliggørelse" over deres naive humanisme og andre slemme ting. For eks., at de mener, det er ulovligt at opfordre til mord, ved at udstille genkendelige og navngivne sorte mennesker i en galge og så prøve at slippe uden om svensk lovgivningen ved at kalde det kunst. En perversitet som selvfølgelig bliver accepteret af højreradikale i Danmark og sanktioneret bredt politisk, som et forsvar for den Goebbles'ke form for ytringsfrihed, der hyldes i det her land!
Dette har så som sagt ført til, at jeg i flere omgange har ytret ønske om og set frem til, at svenskerne ville lukke grænsen til Danmark, fremført i en tilsvarende form af "hån, spot og latterliggørelse" som danskerne elsker - altså når det går ud over andre vel og mærke - således formuleret:

"Sverige naive, ha bare vent, det er først nu, det begynder at blive 'sjovt', når vi/DK skal til at lære endnu engang på den hårde måde, at kun meget få lande i en grad som DK har brug for fælles regler og sammenhold og vil komme frygteligt galt afsked, hvis enhver hytter sit i kriser:
TV2 idag: "Lukkede grænser i Sverige er et mareridtsscenarie for Venstre
Af Natali Braagaard 20. november 2015, 09:55
Den svenske regering har valgt at udvide den midlertidige grænsekontrol, og den danske regering sidder nu og krydser fingre for, at den svenske regering ikke giver efter for det svenske parti, Moderaterne, der kræver at grænserne helt bliver lukket."
Som jeg har sagt før, så skal vi til ifølge reglerne, at tvinge flygtninge tilbage til "lillebror" i syd! Det bliver som sagt 'sjovt', når de storskrydende nationalistiske DF danskere & Co. igen skal til at lære, hvad magt er for en størrelse og huske historien 1864 og 1945 mm!"

Forkert Garp, du burde sgu da have vidst og lært, og det kan du ikke klare dig fri af med lidt ironi og 'sjov', når du selv har fremført igen og igen, at politikerne indendørs har gjort det til deres kendetegn at tæske de fattige og slikke de mægtige i "røven", at den danske mentalitet altså er af den krybende slags overfor de stærke og benytter enhver lejlighed til sparke dem, der allerede ligger ned i hovedet, som en anden kriminel rockerbande!

Nå, der fik vi så syn for sagen af selveste overløberen til S Mattias Tesfaye i dagens Deadline. Skal alle tarzan danskerne fra DF over V regeringen til det lige så blå S, så have noget klinket overfor 'lillebror' i syd, når nu svenskerne inden længe får smækket broen op?
Nej selvfølgelig ikke, den klarer de danske tarzan politikere ved et dobbeltangeb på flygtningene. Først skal de interneres i teltlejre - der formodenlig inden længe skal opvarmes af gasovne a la Goebbles, og så skal de desuden inden bures inde på ubestemt tid uden at blive stillet for en dommer for at finde ud af noget så banalt og ligegyldigt, om de har begået noget kriminelt.
Jeg tror kun det er poppedrengene Mogensen og Kristiansen, der kan se noget tarzanagtigt i dette, og benytte lejligheden i aftenens tur i magtens maskinrum, som det let latterligt og tandpasta reklameagtigt hedder, til at hylde partierne bag det politistatsagtige angreb på retssstaten og overgrebene på svage krigsflygtninge.
Hun går 'all in', som det hedder om hende 'skrigeskinken', de har fået anbragt i spidsen for noget der engang var et demokratisk og socialt parti, suppleret endnu engang med at DK sammen med Frankrig og England er de eneste stater i Europa, der elsker krig som i krigsliderlige - altså når vi er sammen med og kan stå og skryde bag en supermagt mv.!
Men 'lillebror' dernede på sådan omkring 80mio indbyggere anejj, der skal vi ikke nyde noget, der bruger vi vores betingede og efterhånden til det genetiske indlærte reflekser, kryb opad og spark nedad - som i lille køteragtig!

se også: http://www.garps-verden.com/2015/11/mine-damer-og-herrer-hvilken-herlig-dag.html

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.