onsdag den 11. november 2015

Mine damer og herrer - "Hvilken herlig dag idag!"

Prolog 12/11-15: Sådan! Som forudset DK fanget i sandwichen - anført af VK og DF med S som halehæng!

Redigeret genudsendelse - nu med Epilog!:
I gårsdagens Tirsdagsanalyse på TV2 News siger gæstedeltageren Hans Engell i forlængelse af Mogensen, at med svenskernes begyndende opbremsning til grænselukning for flygtninge, "så står regeringen med et problem på størrelse med en domkirke"!
OG det er jo samtidig, skal man huske, en med spaden til de tumper, der stadig måtte leve i den vildfarelse, at antallet ikke betyder noget!

Det får mig alt i alt til at minde om og 'muntert' gentage følgende fra 27/10 nedenfor:
"Jamen til de folk på tråden og mester Jalving selv, hvor bliver det herligt, hvis/når svenskerne kvinder sig op til at sætte en prop i hullet til Danmark, måtte det ske jo før jo bedre, så skal vi se det hersens lille megalomane 'lorteland' mande sig op til at sende samtlige flygtninge tilbage til 'lillebroderen' mod syd!
OG det bliver en 'munter dag' så at høre alle Tarzan'erne her på tråden give gode råd, ironisere og udtale hatespeech ikke mod svenskere, men mod de danske politikere, når de pludselig vender på en tallerken og finder ud af, at vi skam ikke kun kan tage 1000 men 10.000 eller flere flygtninge!"

Epilog til kloge Børge'rne, som DF samt fætter Jalving & Co. med grænselukning som første punkt på dagsordenen: Jamen havde vi da bare fulgt de geni'er i 1864 og 1945 så havde alting set meget anderledes ud idag ik'!
Uden sammenligning iøvrigt udover selvfølgelig, som mere end antydet af Vor frue syd for grænsen, at kombinationen af massive flygtninge strømme og lukkede nationale grænser har potentialet til at genskabe 1864 og 1945 i nye moderne varianter igen domineret af opdaterede nationalistiske galninge som tilforn - velkommen til fremtiden med DF og Jalving &Co. ved roret!

OG inden nogen nu kommer for godt igang med en hyldest til 'Vor frue syd for grænsen', så skal der lige mindes om, at hun måske (lidt) mere end nogen anden er del af dette nyliberalistiske galehus.(http://www.information.dk/551543)
Og desuden minde om at det netop var en lignende kombi af nationalistiske galninge og et liberalistisk galehus*, der medførte Facisme og Nazisme og 2.verdenskrigs ragnarok, velbekomme!
*(se for eks. gårdagens http://www.information.dk/551437: "Før Keynes’ generelle teori udkom i 1936, rådede en klassisk liberal økonomisk politik. Denne var kendetegnet ved markedstro, offentlige stramninger, sparepolitikker og privatiseringer.")
se desuden http://www.information.dk/551563#comment-1076882
og iøvrigt http://www.garps-verden.com/2011/10/advarsel-den-liberalistiske-ideologi-10.html med links!

Sådan - her på dagens faldereb: En rigtig god dag, først lukker svenskerne grænsen til DK, og så undgår vi Thorning-Schmidt som FN's flygtningehøjkommissær, hvilket ville have været et ubærligt røgslør og cover-up for VK og DF's infame politik overfor mennesker i nød bakket op af - sig navnet socialdemokraterne!!
Herligt at det ikke blev til noget og en kold afvaskning til DK og til S!
http://politiken.dk/udland/ECE2925762/fn-dokument-italiener-faar-thornings-oenskejob/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.