tirsdag den 8. marts 2016

Endnu en afbrudt samtale, her med Dan Rachlin!

Dan Rachlin
Ad hvor er det ulækkert!
Ubetænksomme, nedladende og selvgode svenskere, der uden omtanke, en overordnet plan lod flygtninge vælte ind i landet.
Hånede danske politikere, meningsdannere og danskere generelt.
Og nu på rekordtid har byer og områder, hvor politiet ikke tør patruljere i synlige uniformer og biler.
Områder hvor jungleloven hersker, og altså en by, der fraråder piger og kvinder, at gå ud alene.
Føj for satan, fed kvindernes kampdag!
Jamen skal vi da slet ikke hjælpe det store antal flygtninge? Spørger de fromme ubekymrede.
Jo selvfølgelig skal vi det!
I et tempo vi kan styre, med en overordnet plan for hvor mange, og ikke mindst hvem, og sammen med vores europæiske partnere og naboer.
Med fokus på nærområder, og måske også med overskuddet til at lade toppolitikere og eksperter drøfte, hvorledes vi får krigen og konflikten i de ramte lande til at stoppe.
Ellers ender vi jo med, at der ikke er noget tryghed og sikkerhed at flygte til.
http://nyheder.tv2.dk/udland/2016-03-07-svensk-politi-fraraader-kvinder-at-faerdes-alene

Jørgen Garp Simon Kjøller (taler om Syrien og omegn) Pas nu på du ikke kommer for tæt på Dan Rachlins ømme ligtorn, den Israelske kolonistats uendelige expansion. Han vil meget hellere snakke om svenskerne, det danske taberfolks ynglingsaversion, altså så længe vi kan stå bag EU's beskyttelse af miniputter og række tunge!
Kommer vi ud i det fri, som mange vil i dette samfund af megalomane tumper, får vi nok endnu en med spaden enten østfra eller sydfra, dem kan vi jo heller ikke lide, eller bliver klasket som en flue mellem to hænder og delt ned gennem det store bælt!
Og snip, snaps, snude så er den danske historie ude!

Dan Rachlin Jeg taler stort set aldrig om Israel, og når jeg gør, kritiserer jeg dem ofte for deres kompromisløshed, okkupationerne og manglende vilje til at forsøge at få fred.
Tak for din fordomsfulde og overfladiske tilgang til debatten Jørgen Garp...som i øvrigt intet havde med den nuværende flygtningesituation at gøre.

Jørgen Garp Fordomsfulde og overfladisk, Dan ha, ha få nu taget spejlet frem, hvis du vil se rigtige velkendte danske fordomme mod svenskere OG hvad med fru Merkel og tyskerne, nu vi er ved det?
Så vi kan yde vores bidrag til at fremme hr Putins dagsorden.

Dan Rachlin Og så skiftes der spor, når dit seneste fiskeri omkring mit blinde øje omkring Israel ikke gav bid. Tag dig sammen Jørgen.

Jørgen Garp Mit seneste fiskeri var i dine klamme og fordomfulde udgydelser om svenskerne. Mit Israel spor var blot en advarsel til Simon Kjøller om ikke at komme for tæt på en anden blind plet!

Dan Rachlin Du er en idiot, en af de sjældne. Langt, langt de fleste evner at se og konstatere, at jeg specifikt ikke har kontinuerlige blinde støtteerklæringer omkring Israel.
Nærmest tværtimod.
Det var dit bidrag til mine indlysende og fuldstændige objektive kommentarer til den svenske situation og tilstand.
Tal om et blindt øje!
Til gengæld kan jeg garantere dig, at det var dine sidste udgydelser på denne væg!

Jørgen Garp "Fuldstændige objektive kommentarer", OK så slutter vi her!
Men tak for snakken den ene idiot til den anden.

Dan Rachlin Fortæl mig eventuelt, hvad jeg har skrevet forkert omkring den nuværende svenske situation?

Jørgen Garp Prøv at læse dit indledende fordomsfulde indlæg. Hvad fanden er det for en rendestens måde at diskutere et seriøst problem på?
Du får bare svar herfra, som du selv råber i skoven. Og så piver du ik'!

Jørgen Garp Men trøst dig Dan, du er kun en blandt et folke flertal, hvis mentale niveau er sænket gennem de sidste 15år med en 2-400%, så selv rimeligt begavede folk ender nede i sølet i den danske rendesten af xenofobi, og det der er værre.
Måden at debattere på er generelt så stupid og fordomsfuld, så I ikke selv kan se det, før I får igen af samme skuffe plus 10%, så dæmrer det af og til - hos nogen, men langt fra hos alle!

Jørgen Garp Prøv at læse bare denne ene småinfame sætning fra dit indlæg: "Jamen skal vi da slet ikke hjælpe det store antal flygtninge? Spørger de fromme ubekymrede."
De fromme ubekymrede hvem fanden er det - er det mig, du er flabet overfor, hva'?

Jørgen Garp Jeg citerer lige dig for et indlæg længere oppe Dan: "Og jeg forstår ikke, hvorfor en helt legitim og konkret kritik af Sveriges ageren, og ikke mindst attitude overfor os og andre, der ikke gjorde præcis som de...bliver mødt med den sædvanlige kritik om at jeg eller andre skulle være fremmedfjendske, ligeglade med flygtninge eller egoistiske.
Denne polariserede debat...nej råben fra hvert sit hjørne hjælper ingen!"
Det sidste har du selvfølgelig ret i - så prøv selv at starte med at efterleve det i stedet for at kræve, at alle andre skal!
Men ak har du nogensinde hørt om splinten i din næstes øje og bjælken i dit eget: "helt legitim og konkret kritik af Sveriges ageren, og ikke mindst attitude overfor os og andre"
Hjælp er der nogen, der er blevet svinet til af det højreradikale og nationalkonservative DK med halehæng som svenskerne!

Dan Rachlin: Farvel Jørgen, du er en utrolig hyggelig fyr, kæfter op om lødighed, alt imens du taler generelt nedsættende om folkeflertallets mentale niveau. Idiot er hvad du er.”

Og så blev jeg blokeret!
Denne side er desværre ikke tilgængelig
Linket, du har fulgt, kan være i stykker, eller siden kan være blevet fjernet.

Inden jeg kunne trykke enter til mit svar:

Jørgen Garp "Dan Rachlin: ”Fortæl mig eventuelt, hvad jeg har skrevet forkert omkring den nuværende svenske situation?”
Dan jeg fik ikke noget svar på mine eksempler, du selv bad om?"

NB. Altså lidt ligesom Dirch Passer i "Skolekammerater" med Kjeld Petersen, der slutter af med "Hvad tid var det på torsdag?"
https://www.youtube.com/watch?v=IvXlEmFFSxw

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.