lørdag den 9. april 2016

Et potpourri - Den internationale mafia kapitalisme, skattesvindel, de højreradikale og islamisterne samt EU!

http://politiken.dk/debat/klummer/jarlner/premium/ECE3134456/jarlner-skattetaenkning-underminerer-vores-velfaerdssystem/
Glimrende, men før Jarlner får det sagt, så står der en DF Tullemand og råber se derovre, der går en muslim med tørklæde og Løkkemanden, der ikke kan betale for egne underbukser, peger med og tilføjer ja og se der, der går en arbejdsløs kontanthjælpsmodtager og nasser på dem der arbejder!
Og snip, snap, snude så er Jarlners historie ude, før du kan nå at sige Støjsenderen!

https://www.information.dk/indland/2016/04/dansk-firma-samarbejde-saudi-arabien-overvaagning
Den internationale kapital og dens politiske håndlangerne i Vesten inklusiv Danmark samt Putin regimet i Rusland og det kinesiske ditto har medvirket til, at "Det arabiske forår", der kunne ændre de reaktionære muslimske lande i demokratisk retning, blev nedkæmpet!
OG ethvert angreb eller afsløring af kapitalens internationale mafia regime bekæmpes og afværges dertil effektivt ved hjælp af dets politiske håndlangere i Europa og USA samt igen Putin regimet i Rusland og det kinesiske ditto, og deres nedtoning og afledning af angrebene og afsløringerne. Det ses ved finanskrisen og dens opfølgning af tilbagevendende skattely skandaler, senest Panamalækket, som hurtigt neddæmpes og glemmes indtil endnu et læk skaber problemer for håndlangerne, samt som i DK af skattevæsenets bevidst politisk fatale svækkelse, så det følgelig kun er i stand til at forfølger småfolk, mens de mægtiges svindel ikke bringes for dagens lys og beskattes.
Denne aflednings manøvre forstærkes så dramatisk af foreningen af højreradikale, nationalistiske og xenofobiske elementer i Europa og USA i en uhellig alliance dels med Putin regimet i Rusland samt med deres alter ego i de muslimske ghettoer og den muslimske verden, dvs. de islamistiske galninge samme sted og i Mellemøsten, der samtidig støttes ideologisk og materielt af de reaktionære muslimske politistater og diktaturer som Saudi Arabien, Assad regimet , Al Sisi regimet i Egypten, Iran osv., der på den anden side holdes i live af? Ja netop samme kapitalistiske mafia regime og dets politiske håndlangere i Vesten og USA samt Putin regimet og det kinesiske ditto.
Det kaldes international klassekamp, og det ser p.t. ikke ligefrem håbefuldt ud for de demokratisk, humanistisk og socialistiske modkræfter til dette internationale mafiøse kapitalistiske sammenrend!
http://www.dr.dk/nyheder/udland/putin-de-forsoeger-ryste-os-med-panama-papirerne
http://politiken.dk/debat/profiler/engelbreth/ECE3145701/fattige-og-ledige-betaler-for-billionerne-der-blev-vaek/

http://politiken.dk/debat/profiler/kristianweise/ECE3144931/vreden-over-de-riges-og-bankernes-skattesnyd-boer-rettes-mod-lovgiverne/'
Tove Lodal: "Dette startede i Anders Fogh Rasmussens tid, hvor han fyrede en af de dygtigste i Skat, Chresten Amby, og det er fortsat gennem en dræning af dygtige medarbejdere bl.a. med udflytningen til Ringkøbing.
AFR ville indføre minimalstaten, og selvom han på et tidspunkt tog afstand fra ideen, er det nu den ide Lars Løkke gør, hvad han kan for at gennemføre.
De rigeste skal have skattelettelser, så de kan sende flere af de fælles midler i skattely, og de fattigste skal betale.
Hvornår får I nok, I der har stemt på de borgerlige partier?"

Hvis der stadig er nogle 'naive stakler' udenfor LA og omegn, der tror, at det er ved flid og personlig indsats, at "de rige svin" er blevet rige, så afslører disse dages "Panama papers", at finanskapitalen og dens håndlangere er rene kriminelle bander understøttet af politikere "world wide"!
Men ansvaret ligger såmænd også, i vores del af verden, hos de naive vælgere, der kæmper for nationale løsninger på internationale problemer, og hos dem, der tror, at krigsflygtninge er vores egentlige problem - og det er ofte de samme 'naive stakler'!
"Global bevægelse - national lammelse!"
https://www.information.dk/debat/leder/2016/04/udskammes-vaere-kampen-skattely
https://www.information.dk/indland/2015/08/mega-rige-danskere-blevet-endnu-rigere

Lad os nu se om politikerne laver "smykkelove" og "teltlejre om vinteren" for de her skiderikker, der forholdsmæssigt svarer til de 'forbrydelser', de rige svin og deres håndlangere har begået!
Og lad os tillige se, om deres forargelse når de højder, de har udgydet overfor krigsflygtninge i årevis!
http://piopio.dk/panamapapirer-afslorer-raddenskab-i-bankverdenen/

http://politiken.dk/kultur/arkitektur/ECE3146793/df-lad-folket-afgoere-byggerier/
Hold da helt kæft en hollandsk EU farce!
Et nej der består af 20% af vælgerne og er gyldigt, hvis 30% af vælgerne ønsker/gider stemme - og som påvirker hele EU og dets forhold til andre nationer.
Hvis EU er en kolos på lerfødder, er det fordi, det består af en forsamling af nationer, den ene mere latterlig og idiotisk end den anden - og hvor den mest indskrænkede og nationalistiske del af befolkningerne fører an i idiotien i de enkelte lande - og får lov til det og fortløbende overgår hinanden i tåbeligheder og pøbelagtig adfærd! Det er hvad der sker, når den demokratisk organiserede underklasse erstattes af den amorfe masse "folket", som ofte bliver reduceret til pøbelen!
Nu har DF her til lands forventeligt sat en ny standard for idiotien. Det er ikke længere arkitekter og andre, der har forstand på bygninger og lignende, der skal bestemme arkitekturen her til lands.
Nej nu har et af DF genierne foreslået, at det skal afgøres ved folkeafstemninger. Så håber idioten vel, han kan kan trampe så mange af sine åndsfæller sammen, så de kan sætte nye standarder for arkitektur.
Næste gang man skal ind og opereres for cancer eller lignende, så bliver man vel mødt af en cykelsmed, fordi idioterne fra DF og omegn har fået afgjort ved en folkeafstemning, at en sådan smed er bedre til det end en uddannet kirurg!
Men måske man i heldigste fald kan få et mosefund af en kirurg uddannet i 1950'erne, når du H.C Andersen selv næppe kan møde op!
Det er de højreradikale og nyfascistiske tosser i Vesteuropa, der fører an i deres nationalistiske og xenofobiske angreb på EU godt støttet af det Østeuropa, der aldrig er kommet sig over deres udemokratiske, fascistiske og stalinistiske fortid. Så det er da til at forstå!
Hvad der derimod ikke er til at forstå, er de kræfter på venstrefløjen der direkte eller indirekte støtter disse nationalistiske galninges hedeste drømme om, at vi skal vende tilbage til et Europa før EU, til nationalismens hængedynd af katastrofale (verdens)krige, xenofobi og racisme.

https://www.dr.dk/tv/se/debatten?queryhash=!%2F00%3A00%3A00
Mærkværdigt at de mennesker der, som Søren Espersen og Pernille Vermund, forestiller sig i deres hedeste drømme, at de kan omskabe Danmark til en osteklokke aflukket fra omverdenen, hvis den er ubehagelig og stiller krav, og ellers vil holde den åben for alle godbidderne, at de ikke har opdaget endnu, at den eneste grund til deres megalomane forestillinger om, hvad en miniput stat kan overfor ubehageligheder og ansvar i denne verden, udelukkende som i udelukkende skyldes to forhold: NATO og EU.
Absolut intet andet er grunden til, at denne politiske megalomani kan opstå og få lov at eksistere uden at medføre øjeblikkelig indespærring på en galeanstalt for landsskadelige elementer.
Falder disse to institutioner fra hinanden skabt af højreradikale idioter anført af en Trump i USA og politiske flertal i Ungarn, Polen mv,, samt Front National & Co med DF, Espersen og Vermond som halehæng i Europa og med Putin puffende og jublende på sidelinjen, så er DK intet, absolut intet og osteklokken vil splintre i tusind stykker og landet ligge åbent for alskens politiske psykopater og katastrofer.
Et opsplittet Europa er tidligere gået i krig for mindre end den nuværende flygtningekrise og ministater som DK blevet mast!
OG man behøver hverken være NATO eller EU fan for at se problemet!
Lige så mærkværdigt er det, at udsendelse efter udsendelse om emnet ikke bare en enkelt sølle gang inddrager dette indlysende forhold seriøst i Debatten eller i Deadline - DR!

Idiot udsagn dominerer vigtige politiske debatter.
Vi kan ikke modtage alverdens 60 mio flygtninge, hedder det insisterende og dumt mest fra borgerligt hold.
Og nu hedder det ligeså dumt, vi kan ikke skabe 100% sikkerhed i kampen mod terror mest fra det politiske venstre.
Det første bruges til at afvise eller begrænse antal flygtninge, hvad enten det er fælles EU løsninger eller at modtage flygtninge overhovedet af bekymring for velfærdsstat og samfund.
Det andet bruges mest til hændervridende at undgå for hårdhændede 'voldsagtige' tiltag i forbindelse med terrorbekæmpelse af bekymring for de demokratiske rettigheder.
Begge hensigter, at begrænse antallet af flygtninge og 'voldstiltag' i et demokratisk samfund, er sådan set forståelige og fornuftige nok.
Men det er da helt håbløst og ødelæggende for en meningsfuld diskussion, at starte debatten med to så idiotiske udsagn.
Jeg mener 100% sikkerhed og velkomst til 60 mio flygtninge - hallo hvor dumt har man lov at starte en debat?

Fortsættelse her: http://www.garps-verden.com/2016/05/det-hjreradikale-vanvid-breder-sig.html

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.