torsdag den 12. maj 2016

Støjsenderen, Aamund, Espersen og hønen og ægget! Opdateret 21/5-16

21/5-16:  http://www.b.dk/globalt/obama-har-hoert-det-der-var-meget-meget-vaerre
Ja så er det vist heller ikke værre - og dog som Poul Høi siger: "En hvid mand, og især en hvid mand fra et fremmedkritisk parti, kan sagtens sige »neger« og mene det slemme n-ord, bl.a. fordi hans tilhængere hører ét og forstår noget andet."
Og her er vi igen ved hønen og ægget, der her med garanti taler til og forstår hinanden i al deres småinfame mentalitet, de sidste 15års politiske og småracistiske DK historie anført af DF in mente.
Og således kommunikerer Espersen, DF og det der er værre fint med deres tilbagestående vælgere, der næppe heller åndeligt talt er kommet ned fra træerne endnu!

http://nyheder.tv2.dk/politik/2016-05-21-espersen-giver-intet-for-kofods-forklaring-som-akkari-og-de-andre-imamer
Søren Espersen: "Det er, som Akkari og de andre imamer gjorde, da de rejste rundt i verden og svinede Danmark til under Muhammed-krisen. Kofod sviner også Danmark til nu."
Et er, at Jeppe Kofod er en klaphat, der spiller "nyttig idiot" for Espersen og DF i denne sag!
Noget ganske andet er, at vi andre ordentlige mennesker nu igen skal tages til indtægt for Espersen og DF undermålernes småracisme og tølperagtige udsagn og politik, der mest af alt minder om noget, der ikke er hoppet ned fra træerne endnu.
I forhold hertil og DF tilsviningen af det ordentlige Danmark, jamen så er Akkari & Co. ren søndagsskole!

19/5-16: https://www.youtube.com/watch?v=DW97lBK8HQE&feature=share
Ifølge Asger Aamunds egen logik, så er han højreradikal, eller det der er værre - gæt selv!
I hans univers om andre mennesker, her muslimer, som jøderne "smagfuldt" nu bruges til at udstille som - ja nutidens 'jøder', eksisterer kun islamisme og islamister ingen andre muslimer, de har intet at sige, de er umælende 'får' helt i lommen på diktatoriske islamister og/eller terrorister.
På samme måde med Aamund og hans 'tro', den eksisterer ikke, kun hans højreradikale sekt, som han er totalt underlagt, men ikke som umælende 'får' men som en af dens 'hadprædikanter'!
Også her er det spørgsmålet om hønen og ægget, hvem der kommer først, disse højreradikale politikere og/eller prædikanter eller vælgerne, der plaprer ud med de samme dumheder, altså hvem efterplaprer hvem?
Aamund der her bekvemt bruger jøderne som bevis, røgslør og rambuk mod muslimer for ikke at parallellen til forne tiders jødehad og jødeforfølgelser skal blive åbenlys, eller de vælgere der rasende, forarget osv. afviser den samme åbenlyse parallel med, det er noget helt andet - påståes det, hvilket det jo ikke bliver mere rigtigt af!

 18/5-16: http://nyheder.tv2.dk/politik/2016-05-18-soeren-espersen-vil-ikke-undskylde-neger-ligger-dybt-i-mit-vokabularium
Olé Pedersen: "Den udenrigspolitiske ordfører fra DF og tidlige Nazipartimedlem, Søren Espersen, har lige været ude at bruge ordet Neger. Som alle ved en nedsættende bemærkning, men her nok ment med slet skjult dobbeltbetydning. For det første afleder han debatten fra substansen, og taler i stedet om han er farveblind og prøver at være morsom.. Han spør om vi nu ikke skulle prøve at få sommerhumøret på. For det andet fisker han i de rørte vande, der er hans racistiske partis vælgergrundlag. Og værdigrundlag. At han også er Zionist og til enhver tid har forsvaret og vil forsvare Israel forbrydelser gør billedet af dette fremtrædende DFmedlem komplet."

Jamen sådan kan man jo også se på det og sige det rammende!
Poya Pakzad "Jeg har ikke rigtigt forstået "neger-debatten." Selvfølgelig skal racister have ret til at sige neger. Ligesom alle ved, at DF er et racistisk parti, som ej kunne blive mere racistisk af, at en af deres talsmænd siger neger, vel? Det er jo forventeligt fra et racistisk parti. DF kunne ikke blive mere racistisk, om så Pia og Søren malede sig sorte i ansigtet og dansede samba til Fela Kuti. Selvfølgelig må racister sige "neger." De er jo racister."

12/5-16: Det er vel det gamle spørgsmål om hønen og ægget. For hvad kommer først en idiotisk politiker som Støjsenderen eller de tumper der vælger hende?
Her er det ganske almindelig kriminalitet forklædt i religiøse gevandter, der af en klam minister bliver taget på ordet og gjort til et muslimsk problem, som klammo her så udnytter til at kapre stemmer på!
Og hvor en Pia Olsen Dyr fra SF ikke er meget bedre, som om disse gangster metoder har en skid mere med Sharia og Islam at beskaffe end mafia uvæsenet i USA og Italien har at gøre med, at gangsterne der er kristne katolikker!
På samme vis som jeg har oplevet at vælgere, jeg kender, kan finde på at gøre almindelige arve konflikter, hvor muslimer opfører sig idiotisk, ligesom en helvedes masse mennesker "world wide" desværre gør i de situationer, men hvor det så pludselig bliver udlagt som et problem, der skyldes at de pågældende er muslimer!
Sådan skabes et gensidigt voksende idioti i det her land og i Europa bredt, på samme måde som de islamistiske fascister og de fascistoide, højreradikale nationalistiske galninge gensidigt styrker og holder hinanden i live!
Og hvor almindelige ædruelige borgere som Olé Pedersen her snart ikke kan få ørenlyd i galehuset!

Olé Pedersen:
Ku' Inger da ik´snart knytte kaje. Der er tale om helt almindelig kriminalitet, der skal bekæmpes på præcis samme måde som tilsvarende forbrydelser begået af rockere. Det er muligt forbryderne forsøger a trække sig bag religiøse fraser, men afpresning er afpresning og en helt traditionel forbrydelse. Nogen har forsøgt at true sig til penge på værste Rockermaner og i d f misbrugt Koranen i almindelighed og alm muslimske medborgere i særdeleshed.
Står der noget i Biblen om, vi skal bombe løs I Mellemøsten. Eller forskelsbehandle mennesker i Jesu navn, når de kommer hertil? I øvrigt er kriminaliteten gennem en længere årrække lavere end nogensinde.
Så måske var det en god ide at gå efter den økonomiske kriminalitet, og bruge noget af overskuddet til at bekæmpe den kriminalitet, der nu er. Det kunne også være at lukke nogle af alle de stærkt racistiske Facebooksider der florerer frit.


Inger Støjberg
Til jeg unge indvandrere, der hærger et område på Nørrebro: Opfør jer ordentligt! I bor og lever i verdens bedste land. Mulighederne ligger lige for fødderne af jer. Så STOP jeres hærgen, trusler og råberi!
Og så lige til sidst: I går tilsyneladende og hævder, at det er en Sharia-zone. NEJ det kan jeg garantere jer for, at det ikke er og aldrig bliver! Og I er sådan set ret heldige med, at det ikke er en Sharia-zone, for I får en fair rettergang, når politiet får fat på jer.
Jeg besøger i øvrigt selv Mucki Bar i eftermiddag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.