onsdag den 29. juni 2016

Den "forkælede" engelske ungdoms "paranoia"!

"Britiske familier er splittede over Brexit: ’Jeg kan ikke holde synet af mine forældre ud’"

Jeg har gudskelov endnu ikke været i den fortvivlende situation, som de unge englændere her, som så iøvrigt hånes af ringeagtende udmeldinger om forkælelse mm. fra de nationalistiske anti-EU fantaster, af forskellig politisk observans - men med et fælles politisk EU had!
På dette afgørende punkt er venstreorienterede af slagsen i Nordeuropa ikke til at skelne fra de højreradikale nationalistiske og rendyrkede racistiske fantaster, her mødes de, i fælles glødende raseri og had til EU!
Gad vide hvor meget nationalistisk xenofobi overfor sydlændinge og østeuropæere, der gemmer sig under den pæne venstreorienterede overflade under dække af glasurkampen mod social dumping mv. i Nordeuropa - ihu kommende samme fra det hedengangne Fælleskurs under dække af kampen mod det 'rødbedefarvede' EU pas?
OG dette i modsætning til de venstreorienterede syd for grænsen, der til gengæld modsat Nordeuropa virkelige har mærket konsekvenserne af EU's neoliberalistiske sparepolitik - uden af den grund at ville ud af EU, noget så politisk idiotisk kunne de ikke drømme om!
OG i UK har de heller ikke været ramt specielt af EU, selv om EU får skylden for alt inklusiv deres egen imperiale overklasses liberalistiske infamitet og deres eget finanskapitalistiske herredømme – som nu bare bliver ti fold værre for både unge og gamle!

»Selv om min bror og jeg har gjort alt, hvad vi kunne, for at forklare hende (deres mor), hvorfor Storbritannien burde blive i EU, valgte hun at stemme for Brexit, fordi hun ikke kan lide kvarterets asiatiske indvandrere. For mig giver det bare ingen mening. Jeg er vred, og jeg skammer mig over hende.«

»Jeg kom til at kalde min familie for ’racister’, og så gik alting op i en spids...Jeg har ikke talt med nogen af dem siden fredag. Det er ret betændt, det her.«

»Selv ikke de racistiske episoder, vi har hørt om i de sidste dage, gør indtryk – min forældre benægter, at de kan have noget at gøre med Brexit,« tilføjer hun. »Uanset hvor meget jeg elsker mine forældre, gør den her afstemning, at jeg nu ser dem i et andet lys: Som mennesker, der ikke vil lytte til andres holdninger. Og ikke engang tør diskutere konsekvenserne af deres egne holdninger.«

»Begge mine forældre stemte Leave, selv om jeg tryglede dem om at lade være. Jeg forsøgte at forklare, hvordan Brexit ville påvirke min og mine børns fremtid – men hver gang endte det bare i det mest forfærdelige mundhuggeri. Lige nu har jeg det sådan, at jeg ikke kan holde synet af mine forældre ud.”

»Jeg er formentlig en af de borgere, Leave-vælgerne troede, de ville vinde landet tilbage til. Men jeg vil ikke have noget at gøre med deres giftige, patetiske lille land – jeg opfatter det ikke som mit. Hvis jeg havde et andet sted at tage hen, ville jeg brænde mit pas.«

”for mange er reaktionen på resultatet ikke bare et spørgsmål om politisk uenighed. Den udspringer af sorg og forræderi.”

Til gengæld kan jeg sagtens, selv om jeg er en tre-fire gange så gammel som de unge her, sætte mig ind i deres enorme vrede også mod forældre, familie og venner. Det må for dem være en lidelse at høre på de offer-rolle betingede, hadske og Trumpagtige udmeldelser mod alle andre af anden nationalitet, hudfarve og religion – og samtidig bare få at vide, de er forkælede, bedrevidende, egocentrerede, selvfede, tossegode men reelt ondartede menneskerettigheds humanister osv. fra den højreradikale skraldespand af historisk betinget europæisk totalitært, race- og fremmedhad, i DK bedre kendt som DF's Krarupisme, der nu helt er overtaget af VK partierne og S har ligeledes hæget sig fast på latrinvognen!
Og et er jo, at man bliver nødt til at finde sig i det offentligt idag - i modsætning til da far var dreng efter krigen, hvor den slags var bandlyst ihu kommende Nazi-svinene, der lå lige omme i baghovedet på alle ordentlige mennesker dengang, men desværre ofte ikke længere.
Men noget ganske andet er, at skulle være nødt til at finde sig i det i sin privatsfære og især nærmeste familie – venner og bekendte kan man da heldigvis bare skippe ud af det private - må være tæt på ulideligt og uudholdeligt!

Nå men ro på gamle mennesker, det jo bare forkælede unge mennesker, der er bange for de højreradikale nationalistiske tilstande i deres land som et da capo af 30'erne, ligesom vi andre kan være det uden at lide det mindste af nogen form for paranoia!
https://www.information.dk/udland/2016/06/britiske-familier-splittede-brexit-kan-holde-synet-foraeldre


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.