mandag den 27. februar 2017

Så er vi der igen!

https://www.youtube.com/watch?v=V-NaN1ujo_0&feature=player_embedded
Ja så er vi der igen, dengang sammenligning af jøder med rotter idag muslimske krigsflygtninge med giftige slanger! Så sig ikke de/vi var advaret.

Nedenstående video blev vist i sin fulde udstrækning på TV 2 NEWS i programmet idag 'Verden ifølge Trump' om syriske krigsflygtninge uden nærmere overvejelser eller kommentarer!

"Presidentkandidat i USA, Donald J. Trump, leste for en liten stund siden opp en sangtekst på nasjonal TV. Det var i forbindelse med at USA skulle ta inn tusenvis av syriske flyktninger i kjølvannet av de muslimske terrorangrepene i Europa og USA. Sangteksten heter "The Snake", eller "Slangen". Teksten handler om en kvinne som finner en forfrossen slange på veien og tar den med seg hjem. Kvinnen ønsker å redde slangen og gir ham både melk og honning foran peisen. Da kvinnen en dag kommer hjem fra jobb og holder slangen tett inntil seg, så biter slangen kvinnen. "Hvorfor bet du meg, du vet at bittet ditt er giftig", spør kvinnen. "Ti stille kvinne, du visste at jeg var en slange da du tok meg inn", svarte slangen."
https://www.frieord.no/…/video-donald-trump-leser-giftige-…/

Og så direkte oversat fra Nazi filmen "Den evige jøde": (Joseph Goebbels, 1940) Se hele filmen her med engelske undertekster https://www.youtube.com/watch?v=9DOI3FqCZJE

Speakerkommentar:
"For fire tusind år siden ser vi allerede, at deres hebraiske forfædre begynder at vandre. Fra Mesopotamien vandrer de langs med havet til Ægypten, hvor de for en tid driver en blomstrende handel med korn.....
Det ville sandsynligvis ikke have været nødvendigt at beskæf-tige sig med dem, hvis de var forblevet i deres orientalske hjemstavn. Men Alexander den Stores kosmopolitiske verdensrige, som strakte sig fra Forasien ud over det halve Middelhavsområde - og frem for alt romernes grænseløse verdensrige - fik rigtig gang i jødernes trang til at handle og til at vandre, og de oversvømmede snart Middelhavsområdet, der nu lå åbent.
Mens dele af dem satte sig fast i de store byer og i trafik- og handelscentrene i Middelhavsområdet, vandrer andre grupper rastløst videre: Over Spanien, Frankrig, Sydtyskland og England. Overalt gør de sig upopulære. I Spanien og Frankrig vender folket sig i det 13. og 14. århundrede åbent mod dem, og de vandrer videre - hovedsageligt til Tyskland.....
Fra Østeuropa oversvømmer de nu uophørligt i løbet af det 19. og det 20. århundrede lande og byer i Europa, ja i hele verden.

En forbløffende parallel til denne jødiske vandring ud over hele verden finder vi hos et ligeså hvileløst dyr og dets racevandringer: Rotten. Rotterne har som snyltere fulgt mennesket lige fra begyndelsen af. De stammer fra Asien, hvorfra de i vældige horder er vandret ud over Rusland og landene på Balkan til Europa.
I midten af det 18. århundrede findes de overalt i Europa, og mod slutningen af det 19. århundrede tager de som følge af den voksende skibstrafik også Amerika i besiddelse og ligeledes Afrika og Det fjerne Østen.
Overalt, hvor rotterne dukker op, bringer de tilintetgørelse med sig, ødelægger menneskenes ting og sager samt føde. På denne måde spreder de sygdomme som pest, spedalskhed, tyfus, kolera, dysenteri osv.
De er listige, fejge og grusomme og optræder mest i store skarer. I dyreriget udgør de den kategori, som er ensbetydende med ondskabsfuld, underjordisk ødelæggelse - ganske som det er tilfældet med jøderne blandt menneskene.

Det jødiske parasitfolk står bag en stor del af det internationale forbrydervæsen. Selvom jøderne kun udgør én procent af verdens befolkning, havde de i 1932 en andel på 34 % af den samlede nakotikahandel i verden, på 47 % af kassetyverier, på 47 % af falsk- og hasardspilsforbrydelser, på 82 % af internationale tyvebander og på 98 % af den hvide slavehandel.
Det er ikke uden grund at, fagudtrykkene i den internationale tyve- og forbryderjargon stammer fra hebraisk og jiddisch. Disse fysiognomier modbeviser på slående måde den liberalistiske teori om, at alle er lige, som ser ud som mennesker.
De forandrer skam deres ydre, når de kommer ud i den rige verden fra det polske udklækningssted."
https://www.phdn.org/archi…/holocaust-info.dk/…/speak_dk.htm

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.