onsdag den 15. marts 2017

"Hitler og folket" - dokumentar!

Man kan endnu lidt endnu nå og se den glimrende 'Hitler og folket 2' på DRK-tv, der giver uhyggelige mindelser om situationen idag.

Det afgørende mentale element i tyskernes brede og stigende opbakning til Hitler og nazisterne, trods egne lidelser og håbløse situation, men også trods egne massive forbrydelser mod menneskeheden og viden herom bl.a. i form af krigsforbrydelser og rene 'slaviske' folkemord i øst samt Holocaust udryddelsen af 6 mio jøder mm, var offerrollen, viser doku udsendelsen!

En perverteret og 'syg' mental position og tilstand hvor alle lidelser og al egen djævelskab blev undskyldt og retfærdiggjort med henvisning til tyskerne som ofre for alle andre, jøder, udlændinge, eliten, andre nationer og stater og 'historien'!

"Den evige jøde" had var således retfærdiggjort af 'Det evige (tyske) offer'!

Det er præcis det samme fænomen, vi ser idag fra Erdogan og Trump over Wilders, LePen, Orban, Kaczyński til den hjemlige Pia K. & Co og alle deres tilhængere og vælgere.

Offeret, det indbildte offer, der går amok på verden - hvor kun et mindretal af dem - for eks af Trumps vælgere - i nogen som helst betydning af ordet, kan betragtes som reelle ofre!

OG ve den, der vil tage offerrollen fra dem og påpege deres egen ansvarlighed og ansvar, så går de helt op i limningen og udspyr galde og agressivitet i nye stimer!

Hvorpå der står en hel hær af hændervridende liberale 'forstå sig på'er' klar til at nurse dem!

Hvilket disse såkaldte 'ofre' bare tager som svagheds tegn og endnu et tegn på, at de har ret i deres 'offerrolle' og aggressivt fortsætter med fornyet overbevisning som forfulgte uskyldigheder!

Prøv bare aktuelt at lytte til Erdogans udgydelser og Trump'ske alternative fakta i form af rablende historieforfalskninger med Tyrkiet og ham selv som det evige offer!

Eller lyt til Wilders som offer for islam, den hollandske pendant til Erdogan som EU offer, to ofre, to 'små' mentale undermålere!

Og læs her: https://www.information.dk/…/tyrkisk-politiker-maaske-boer-…
Og her: https://www.information.dk/…/baade-wilders-hollands-nye-ind…

Om forsamlingen af feje politiske 'pattebørn' her og der - og husk der er kun noget galt med pattebørn, når det er voksne m/k, der opfører sig som sådanne!

Og nu får jeg snart prædikatet arrogant og elite påhæftet, men
hvor er 'nødderne' dog foragtelige som mennesker - men farlige som pøbel!

Men her gælder stadig Georg Metz' ord om 'Hitlers overskæg': https://www.information.dk/debat/2017/02/hitlers-overskaeg
"De politiske skred, der er sket, berettiger ikke til i selvopgørets navn at opgive bestræbelserne på at få fakta, virkelighed og fremtidsperspektiv til at rime. Man bør skelne mellem dem, der slår plat på angst og fordomme, fædrelandsflomme og nationalrøgelse, og dem, der insisterer på oplysning, argumenter og mere oplysning.

De vælgere, der stemmer på snæversynets folk, bør ikke nedladende mødes med forståelse eller tales efter munden af folk, der i viden og eftertanke mener noget kvalificeret, og som nu opfordres til bodsgang.

Folkeforførerne bør drages til ansvar for billige slagord, bøvede tweets og alternative facts, der lægger demokratiet i ruiner.

Det går ikke med knæfald for uvederhæftigheder og falsk solidaritet med de folk, som demagogerne i sidste ende vil skide lige så flot på, som Trumps sind er sort som Hitlers overskæg."

https://www.dr.dk/…/se/hitler-og-fol…/-/hitler-og-folket-2-2
"Den totale krig 1943-1944"
Tysk dokumentar fra 2015.De allieredes landgang i Normandiet i juni 1944 markerede begyndelsen til enden for Nazityskland, men det blev styret kun mere radikaliseret af. Göbbels krævede 'den totale krig', og Hitler krævede fanatisk modstand selv i de mest håbløse situationer, hvor det betød tab af både soldater og civile. At ofre sit liv for Fædrelandet er den største ære. Men selv i lyset af de ubeskrivelige lidelser og den forestående undergang bakkede størstedelen af den tyske befolkning op om Hitler.
Episode : 2:2
Genre : Dokumentar
Year : 2015

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.