lørdag den 7. oktober 2017

Politiker- og vælgerlede i DK!

Let revideret genudsendelse fra FB 16/9:

Oftere og oftere får jeg akutte anfald af politiker- og vælgerlede - til brækgrænsen!
En voksende lede, tror jeg, ved deres storskrydende politiske feghed.

Siden sidst vil disse politisk fege uslinge nu til at straffe OFRENE for burkatvang. Fint i forlængelse af at kontanthjælpsmodtagere nu igen skal betale for billigere biler og skattelettelser til middel- og overklasse!

Og mens man endnu ikke har fået fat i en eneste af skattesvindlerne og dem i skattely. Næh dem, får vi at vide af de fege politikere og deres vælgerbagland, at vi bortset fra nogle håndører, godt kan skyde en hvid pind efter!

(Og nu 6/11 er der dukket en ny og større 'udgave' af Panama-papers op, som de der elendige politikere efter alt at dømme heller ikke kan/vil stille noget op med. - Ligesom højesteret lige har frikendt nogle af klassekammeraterne fra ledelsen af den fallerede Roskilde bank i 2008, godt hjulpet af en nærmest kriminel uduelighed hos 'Financiel stabilitets' overklasse medlemmer!
Jo kammersjukkerne forstår at dække over klassens medlemmer også og måske især dens mest fallerede og svindleragtige typer! https://twitter.com/Garp44/status/928278269681655809)

Men vi/de er nogle fandens karle, der skam godt tør tage smykker fra flygtninge - selv kvinder og børn, skryder politikerne og pøbelen med dem!

Og ham den spinkle, unge farvede eller vel rettere fejlfarvede student og elevrådsformand, han er slet ikke dansker øffer kødhovedet for åben TV - nu i Deadline i aftes appluderet af Naser Khader, som vel igen søger at smiske sig ind hos de grisefarvede!

Et statsborgerskab i det her land er nemlig slet ikke et statsborgerskab, for det er pøbelen med Martin Henriksen i spidsen, der afgør, om du er dansker og ikke LOVEN, hyler de!

Og tag tørklædet af øffer kødhovedet så igen for åben TV skærm mod en kvindelig debat deltager - og pøbelen jubler og stemmer igen!

Og sådan er det i en uendelighed med angreb på almindelige kvinder, mænd og børn af fejlfarver og/eller forkert religion i et land, der påstår vi har religionsfrihed samt holdningsfrihed osv, osv - min bare!

Og nu skal disse helt almindelige kvinder, mænd og børn ikke bare integreres ifølge en assimilitations professor samt Naser Khader OG selvfølgelig de racerene fra DF - næh de skal laves om til grisefarvede danskere i stribet flæsk med leverpostej, gran i håret og nytårsraketter i røven!

MEN disse kvindelige skrigeskinker og mandlige kødhoveder, der desuden selv direkte som MF'ere har tildelt hvert eneste statsborgerskab (ved lov) i det her land, kan IKKE sørge for at få nedenstående formodentlige vaneforbryder og voldspsykopat indfanget og spærret inde før efter utallige yderligere voldsforbrydelser eller bare til at melde sig til påbudt kontrol! Det samme gælder (et utal af) andre bandeførere og ledere af samme kaliber.

Senest har politiet gud hjælpe frigivet en samling hårdkogte østeuropæiske hjemmerøver bander fordi højesteret, formodentlig efter gældende lovgivning, har måttet opgive at få dem hjemsendt til afsoning i hjemlandet!
Hvem er det lige, der står for den elendige lovgivning?

Næh så er der pludselig 117 undskyldninger for hvorfor, det ikke kan lade sig gøre at spjælde dem 'for good', og kyle dem ud af landet, eller få ændret lovene hertil, hvor mindst een af grundene er, at politikerne bruger al deres tid på verbale og politiske 'overfald' på sagesløse flygtninge, fremmede og asylsøgere og nu forfølgelse af undertrykke kvinder i stedet for at bruge krudtet på voldsforbrydere, islamistiske galninge, voldelige ægtemænd af alle farver og religioner og lignende!

Det er fuldstændig som i Köln/Tyskland hin famøse nytårsaften, hvor politiet ikke kunne finde ud af at storme og rydde pladsen for voldsforbrydere med knipler og for min skyld gerne skydevåben, og politikere så efterfølgende anklagede flygtninge og asylsøgere samt immigranter i en pærevælling for voldtægts tilbøjeligheder og vold en massé!

Det er denne generaliserende fascistoide holdning og adfærd på udlændingeområdet, som breder sig som en pest i det her samfund: Spark nedad på de svage og fattige - nå nej dovne hedder det jo - kontanthjælpsmodtagere, ansøgere til førtidspension og arbejdsløse, og kryb opad for de stærke, de rige og mægtige skattesvindlere mv - føj for den lede!

Den grænse hvor man bare kunne sige, nåh vi er politisk uenige, men ikke personligt, som fungerede udemærket selv under den kolde krig, er for mig forlængst overskredet i det infame politiske og menneskelige klima, der er udviklet i det her land, i denne småstat domineret af mentale undermålere, de sidste 15år.

Jeg tør godt vedstå, at jeg efterhånden nærer et også personligt had til de her mennesker, politikere som deres stupide vælgere!
Bare at se og høre på dem, deres politiske og personlige afstumpethed og menneskelige usselhed er mig vederstyggeligt!

Personager som Støjberg, Martin Henriksen, Naser Khader, Marcus Knuth, Pernille Vermund, Søren og Marie Krarup m.fl. giver mig myrekryb og direkte fysisk ubehag bare på afstand!

De minder mig kort og godt om de islamistiske galninge, som de hævder at bekæmpe, men som i virkeligheden er deres alter ego, deres sammensvorne af hvem, de lever og tilbagevendende får ny politisk ilt!

https://www.information.dk/…/danny-abdalla-melde-dagligt-du…?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle registrerede brugere kan kommentere på denne Blog. Dog gælder:
Tonen må gerne være rå men hjertelig, men skal være pakket ind i argumenter!
Personlige angreb sagen uvedkommende og lignende fjernes uden videre. Ligeledes politiske idiosynkrasier, som ikke relaterer sig til emnet.